Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

23 lis 2017, o 15:14

Jacke55 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jacke55 ustawisz sobie sprzatanie gdy nie bedzie Cie w domu i bedziesz mial w d. sorki w nosie, w jakim stylu to zrobi, wazne ze bedziesz mial czysto jak wrocisz :)

23 lis 2017, o 16:33

Migotka8923 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dibea D... lepiej sobie odpuścić. Dużo awarii się słyszy.

Mój zamówiony GT100 właśnie dziś doszedł bez VATu. 2,5 tygodnia z Chin do Holandii i do Polski DPD jako niby paczka EU ;-)
Obrazek

23 lis 2017, o 16:34

O super :D

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

23 lis 2017, o 16:36

Ja zostaje przy swoim a4s, ale zaszokowal mnie ile potrafil zebrac kurzu jezdzac tylko przy listwach I ile wlosow zebral. Szok.

23 lis 2017, o 16:52

Dibea GT100 to jest tak jakby do A4 włożyć lepszą elektronikę z mapowaniem i pracą na mokro.
Z ciekawostek: szczotka, miotełki boczne oraz filtry HEPA od A4S pasują do GT100. Podejrzewam nawet, że pojemnik na kurz jest identyczny.

Czyli masz wszystkie plusy A4: dobre odkurzanie dywanów, wjazd na wysokie przeszkody + "automatykę"
Po lewej Dibea, po prawej iLife A4[nie wiem co zmienili w A4S]
Obrazek

23 lis 2017, o 17:03

Panowie co kupić ??
żona namawia mnie na sprzątający odkurzacz robot.
Upatrzyłem sobie Xiaomi Mi Vacuum który kosztuje 1300 zł w Polsce.
Co byście proponowali kupić do 1400 zł ? zależy mi aby robot był jak najlepszy pod względem sprzątania i bezproblemowy.
U nas na podłogach często sporo leży ubrań i przedmiotów, są też ciasne zaułki.
Podobno są modele z mopem, ale wątpię aby dało radę umyć podłogę typu gres, u mnie idzie pół wiadra wody z detergentem aby podłoga dobrze umyta.

23 lis 2017, o 19:20

jack_ napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Cena :) ja a4s kupilam za 550zl :)

23 lis 2017, o 19:24

Lepiej wziac x620 w takim razie z wirtualna sciana I gumowa szczotka niz dibea albo w ogole a4s :) Moim zdaniem. Roznica w cenie 50dolarow. Ja moglam miec x620 taniej niz ty dibea kupiles no ale ostatecznie zostaje ze mna a4s. W przyszlosci moze zmienie na cos lepszego :)

23 lis 2017, o 19:28

anubis76x napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mop w takim odkurzaczu to nie prawdzimy mop tylko podobe cos jak bys chusteczka nawilzajaca przecieral . Xiaomi nie ma mopa ten co wypatrzyles. :) Przy kazdym odkurzaczu tego typu trzeba jednak usunac jak najwiecej zeby odkurzacz jak najwiecej odkurzyl. Jak zalezy na mopie to x620 a jak nie to raczej xiaomi :)

23 lis 2017, o 19:36

Niech ktoś sie wypowie ktory jest lepszy X660 (czy wg jest możliwość ostania poza allegro dostania gdzies z chin) czy xiaomi ver. 2 teraz mozna za 1500 dostac wiec cena wydaje sie spoko ???? prosze o odp
Odpowiedz