Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
24 wrz 2017, o 14:51
Ilife ma serwis którego nie ma xiaomi
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
24 wrz 2017, o 22:43
Napelniasz pojemnik woda, wsadzasz i ta woda tam kapie namaczajac ta szmatke. Sprawdz czy masz dziurke w pojemniku.
27 wrz 2017, o 19:43
ój ILIFE V7 zwariował. Po włączeniu rusza do przodu 2-3 cm i cofa sie kilka cm i potem sie tylko cofa ciągle w linii prostej. Wyczysciłem kółko przednie wyczysciłem szczotke itd i ciagle to samo. jakies pomysły czy na gwarancję
27 wrz 2017, o 20:41
Sprawdź czy przedni zderzak pracuje poprawnie- luźno. Ewentualnie wykręć zderzak i odłącz go od płyty głównej, sprawdż organoleptycznie czy jest wszystko ok. Możesz też nakręcić film jak zachowuje się Twój odkurzacz i wysłać do suportu ilife, może coś doradzą albo w ostateczności przyślą odpowiednie części.
28 wrz 2017, o 19:21
Witam, chce zamowic A4 z gearbest ale obecnie przesylka kosztuje 170 zł, czy macie na to jakieś sposoby, kody czy coś? :) albo wiecie że bedzie wkrotce taniej? 170 to jednak troche duzo :/
28 wrz 2017, o 19:41
Czekaj az pojawi sie w magazynie EU, wowczas przesylka kosztuje okolo 9$.
28 wrz 2017, o 19:45
Ale właśnie można wybrać Warehouse Options: EU i mimo to koszt jest tak wysoki (z Chin ponad połowe taniej)
28 wrz 2017, o 20:11
Krótka piłka: ilife a6 czy xiaomi mi robot? do ogarnięcia 55m bez dywanów, zwierząt itp. Sam gres i panele. Zdaję sobie sprawę, że xiaomi jest bardziej zaawansowany przez co (przynajmniej w teorii) sprząta lepiej jednak czy jest to na tyle odczuwalna różnica by dopłacić ok 400 zł.
28 wrz 2017, o 20:22
Przy takiej powierzchni nie warto, spokojnie ilife ogarnie i zrobi soczystą robote. Programuj codziennie i będziesz zadowolony
28 wrz 2017, o 20:26
Co do sprzątania przez iLife na wariata , to dla mnie akurat zaleta

.
Mam dywany na których jednokrotny przejazd nic nie da , musi ze 2 , 3 razy pod rożnym kątem przejechać żeby brudy z pod włosa wygarnąć.
Obawiam się ze Mi robot by to miejsce odpuścił po pierwszej wycieczce i sprzątanie wyszłoby średnio.
A4 się od ścian odbija chaotycznie ale dzięki temu mam czyste dywany .
No chyba ze Mi ma taki radar ze krąży wokół każdego paproszka do skutku ?
To sobie go dokupię.
Pozdro