Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
http://www.volumebest.com/home-garden/pp_161394.html tu masz z darmowa wysyłką, zamówienie minimum 5 sztuk. Ceny bardzo dobre. Sklep Gearbest chce przeprosić za zamieszanie z kuponami, odkurzaczy w puli szybko brakło, i kupony są martwe.
Sklep chce zorganizować za to rozdajo. Druga wiadomość, będzie jeszcze jeden giveaway , z zegarkiem NO.1 G5 , ponieważ poprzednie cieszyło się dużym zainteresowaniem.
Zamówiłem w niedzielę, wczoraj rano wysłali maila żebym potwierdził adres. Odpisałem, potwierdzili że dostali i na razie cisza. Status 'processing'. Ciekawe bo jak kupowałem to w opisie było że wysyłka 9-10sierpnia a dziś już 12-13. No zobaczymy
Ja zamówiłem w czwartek i wczoraj DHL dostarczył paczkę z V7. Odkurzacz daje radę. Ciągnie jak Cobra z Częstochowy A na serio, to turboszczotka świetnie się sprawdza zarówno na panelach, kafelkach jak i na wykładzinach. Jak macie jakiekolwiek pytania odnośnie V7, to piszcie.
Super że już masz. A pytania mam - czy wtyczka jest EU? Czy używaleś już aplikacji na telefon do sterowania? Nigdzie nie mogę znaleźć po angielsku a wiem że jest taka bo w innych sklepach są zrzuty ekranowe. I jeszcze, kupiłeś we czwartek, a pamiętasz kiedy zmienił się status zamówienia na shipped?
@up Status zamówienia zmienił się na wysłany w piątek po południu. Standardowo wtyczka jest z dwoma płaskimi stykami. Przejściówka EU jest w pudełku. Apka jest z krzaczkami. Instalowałem ją po zeskanowaniu QR Code który jest na opakowaniu V7. Jest instrukcja po angielsku w której są opisane poszczególne krzaczki w apce.