Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

Postprzez mironiusz » 29 sty 2017, o 20:35

Czy na serio, odkurzacz który ma pojemnik na wode, jest w stanie pozmywac podłoge?
Jak mocze pampersa w V7 detergntem to pozostawia piekne smugi, ciekaw jestem jak to wyglada w robocie z dedykowanym pojemnikiem.
Brak podpisu - Pracujemy nad tym... .. .
mironiusz

Pochwały: 4
Telefon:: iPhone6
ROM: 8.3

Postprzez kolsek345 » 29 sty 2017, o 20:44

Ja w moim v7 najpierw sprzątam na sucho kafelki z kurzu i okruchów. Potem spryskuje mopa oraz cała podłogę (z wyczuciem ilości płynu ) specjalnym płynem Kerchera do okien który nie zostawia smug .Efekt całkiem całkiem choć rewelacji nie ma sie co spodziewać bo mocnych zabrudzeń żaden tego typu odkurzacz nie doczyści bo jest za lekki i ręcznego mopa nie zastąpi.
kolsek345

Telefon:: Samsung

Postprzez akir » 29 sty 2017, o 20:51

kolsek345 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ta scierka to się nie nadaje, jak pokazałem raz kobiecie sprzątającej to powiedziała nigdy więcej tego nie wyciągać :(

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY

Pochwały: 14
Telefon:: huwawei

Postprzez polak.krk » 29 sty 2017, o 23:05

Mam v7s. Wlasnie z pojemnikiem. Ja mam 85% kafli na podlodze i dla mnie to jest w porzadku bo przetrze na mokro/wilgotno te plytki. Smugi sa ale mi nie zalezy na efekcie bezsmugowym. Dla mnie wazne ze jest przejechane na mokro po odkurzaniu. Ten pojemniczek to najlepiej napelniac do polowy max.
polak.krk

Pochwały: 2
Telefon:: LG G5

Postprzez djvenom1 » 30 sty 2017, o 09:33

Wczoraj puściłem moje v7 na poddasze do starych, kuchnia-salon, łazienka, sypialnia. Niby taka wygoda i sam sprząta ale w ciągu 2,5 godzinnego sprzątania musiałem pojemnik opróżniać kilkukrotnie i go czyścić ze śmieci, szczególnie jak jeżdził w sypialni pod łóżkiem. Wiadomo, że i tak lepiej niż łazić ręcznie z tradycyjnym odkurzaczem, można w tym czasie obejrzeć jakiś film.

Muszę jeszcze kupić jednego z większą mocą i większym pojemnikiem.
djvenom1

Telefon:: xiaomi
ROM: global

Postprzez akir » 30 sty 2017, o 09:38

djvenom1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak się go wpuszcza gdzie nie było sprzątane od wieków to się nie na co dziwić :). Bardziej podejrzane by było gdybyś nie musiał pojemnika opróżniac. Jesli robot pracuje codziennie lub co drugi dzień utrzymuje się czystość na wysokim poziomie

akir
AKTYWNY

Pochwały: 14
Telefon:: huwawei

Postprzez djvenom1 » 30 sty 2017, o 11:14

akir napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak się go wpuszcza gdzie nie było sprzątane od wieków to się nie na co dziwić :). Bardziej podejrzane by było gdybyś nie musiał pojemnika opróżniac. Jesli robot pracuje codziennie lub co drugi dzień utrzymuje się czystość na wysokim poziomie

No właśnie wpuściłem go do sypialni i zamknąłem drzwi, żeby nie wyjechał. Zaczął wjeżdżać pod duże łoże gdzie nie było sprzątane przez dłuższy czas chyba (ach ci rodzice). Wszystkiego raczej nie zgarnął bo wjeżdżał, pokręcił się trochę i wyjeżdżał i tak w kółko :D

Chyba się skuszę na dibea gt100 tudzież ilife x432 (to to samo tylko nazwa inna) który ma żyroskop i jeździ mniej chaotycznie.
djvenom1

Postprzez Rafal1435 » 30 sty 2017, o 14:28

Ja też następnego z min 1000Pa, v7 jest za słaba, pomoczylem w nim mopa fajnie odświeżyl podłogę, jak się ma psa przy tej pogodzie to mocowanie było by fajna sprawa, następny będzie gt100
Rafal1435
AKTYWNY

Pochwały: 22
Telefon:: Elephone P9000

Postprzez kalas » 30 sty 2017, o 16:04

kalas

Postprzez mironiusz » 30 sty 2017, o 16:15

Ja myślę, że jest to podróbka Dibei
mironiusz

Postprzez djvenom1 » 30 sty 2017, o 18:55

dibea gt100 aurora, dibea gt100 topspeed, ilife x430, ecovacs deebot, ten robot występuje pod różnymi nazwami więc stwierdzenie, że dibea gt100 to "oryginał" jest na wyrost
djvenom1

Postprzez mironiusz » 30 sty 2017, o 20:37

Zwróć uwage, na zamazane loga, i ani słowa w opisie o marce, typowa podróba wg mnie ;)
mironiusz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić