Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Inteligentne odkurzacze, roboty sprzątające

30 lis 2016, o 22:32

Lolek744 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mam identyczną sytuację. Dokładnie te same daty zakupu i wysyłki, status w trackingu ten sam :)
Support też każe czekać.
Po trackingu widać, że jeszcze tego nie wysłali.
Masz zdjęcie paczki ?

30 lis 2016, o 23:30

ja zamówiłem wczoraj wieczorem, dziś nadana w Słubicach (zaraz przy granicy, po drugiej stronie jest Franfurt nad Odrą - czyli wysyłka "prawie" z Niemiec :P )
jutro ma być u mnie
jakieś rady przed użyciem? odczekać aż temperatura się wyrówna i naładować na maxa i dopiero używać? :)

1 gru 2016, o 00:49

https://www.youtube.com/watch?v=PSE3Wutju0k

Najnowszy test t4/ dibea aurora. Widać że robocik jest w miarę ogarniety jezdzi i ogarnia całą powierzchnie mniej wiecej równomiernie, ale jednak nie do końca bo lewą stronę pomieszczenia traktuje po macoszemu. 20 minut a w sumie nie pozbierał wszystkiego na tak małym odcinku, wydaje mi sie ze jezdząc przypadkowo pozbierałby za ten czas prawie wszystko. Ale to moze być kwestia tego ze nie zapoznał się z pomieszczeniem nie ma jeszcze mapy i stąd te niedoróbki. W najgorszym wypadku nie stoi za tym nic tylko obrót o 90 stopni+ odstep swojej średnicy.

1 gru 2016, o 02:06

Moja teoria jest taka, że ten dywan z włosiem jest problemem i chyba coś źle przelicza, że nie dojeżdża.
Moja Dibea wciąż jest w Hong Kong'u.
Po problemach z bazowaniem można by stwierdzić, że ten dywan jest na tyle miękki, że odkurzacz się zapadł nie ma tyle tarcia w kołach, żeby wsunąć się na bazę.

1 gru 2016, o 08:33

@Lolek i @skoti
Którą wersję odkurzacza zamówiliście?
Ja zamówiłem V7 w dniu 24.11 czyli równiutko tydzień temu, moje statusy na http://www.17track.net/

To jest wersja z numerem angielskim, czyli ten który dostałem od Gearbest

Obrazek

Tutaj wersja spolszczonego numeru, który uzyskałem wpisując angielski numer na angielskiej stronie DP
Wystarczy wpisać z przodu angielskiego numeru 1550

Obrazek

Ciekawe ile będę czekał jeszcze na towar ;)

1 gru 2016, o 09:43

Mój v7 zamawiany 25.11 ma tak samo, także razem samolotem lecą.
2016-11-30 06:28 International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Poland

1 gru 2016, o 10:06

@marx Haier ma wirtualna ścianę w zestawie, przynajmniej ten z GB. Możesz dopisać do tabelki

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

1 gru 2016, o 11:33

Jaka wirtualna sciana pasuje do V5? Ta sprzedawana przez Gearbest pasuje tylko do X5.

1 gru 2016, o 11:43

@mironiusz i @skoti

Zamawiałem A4, status u mnie stoi od dnia wysyłki. Na DPD UK jest "w drodze" i jedyny update jest z 21.11. Na stronie polskiej jest, że paczka jeszcze nie została nadana i czeka na odbiór przez kuriera. Zdjęć żadnych od GearBest nie dostałem.

Przed chwilą napisałem kolejną wiadomość, że minęło 9 dni roboczych (prosili, żeby zaczekać 7 dni roboczych i w tym czasie na pewno dojdzie) a paczki nie ma, status się nie zmienia. Ciekawe co tym razem odpiszą.

1 gru 2016, o 12:25

gabin napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

https://www.youtube.com/watch?v=6dEHKk7tTQY

Filmy test*we1 są tylko z v7 i v7s, niestety na komentarzach Gearbest ktoś wpisał:
"It's not working for ILIFE V5 " więc nie wiadomo.
Odpowiedz