Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

18 lis 2017, o 20:09

lexite88 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Z Chin do UK nie mam, mam tylko DHL, ale... 11stego zamówienie, 13stego wysyłka i nr DHL, a 16stego dostałem smsa, że nowe zlecenie S.F. Express, jednak jak wchodzę na tracking S.F. to nie działa ten nr z smsa...

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ceny były podobne to prawda, jednak na 11.11 bylo kilka kuponów, u mnie -25 usd skorzystałem na nich, do tego cashback na 20% udalo mi sie załapać. Zgodze sie, ze telefony pokroju redmi 4x za 600zl lepiej kupić w Polsce, ale osobiście bralem Mi Note 2, gdzie w PL standardowo ceny o polowe wyższe, do tego kupony i cashback w mojej ocenie opłaciło sie + rok gwarancji Allianz i jest ok.

18 lis 2017, o 20:40

A jakiego Note brales i ile finalnie wyszlo??

18 lis 2017, o 21:12

marecky78 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mi Note 2, 6/64, niecale 1300zl z wysyłką, i 20% cashback będzie od tego, takze okolice tysiaca zl wyszło finalnie.

19 lis 2017, o 01:09

No i co podałem numer zamówienia na priv i zadałem pytanie na Facebooku i cisza dlaczego nie odpowiadacie jeżeli do Poniedziałku nie zostanie wysłane żądam zwrotu kasy.

19 lis 2017, o 01:42

Zluzuj.
- jest weekend
- jak nie wyślą w odpowiednim czasie to zwrot kasy dostaniesz z automatu. A skoro jeszcze nie dostałeś to znaczy, że mają czas i twoje żądanie zostanie olane przez ali.

20 lis 2017, o 10:36

Widać jakiś problem mają bo zaduzo nas. Ale mogli by napisać co sie dzieje. Zawsze numer przesyłki z chin do UK dawało po 3 dnicach a tu już 9 minęło.

20 lis 2017, o 13:00

Mi dzisiaj goldway wysłał nowy numer do śledzenia i z tego co sprawdziłem przesyłka dziś wyszła z UK dalej do Niemiec(Leipzig), nareszcie coś ruszyło.

20 lis 2017, o 13:46

Witam,

Zakupiłem 17.11 redmo note 4x 3/16 dziś dostałem wiadomość od Goldway odnośnie dopłaty 35$ DHL że niby moja miejscowość jest daleko, jako że już wcześniej kupowałem u niego i nie było z tym jakiegoś problemu że muszę dopłacić, tym bardziej jest to śmieszne bo mieszkam między Łodzią a Warszawa na wsi w odległości 8 km od miasta z 50k mieszkańców, ktoś by mógł doradzić co w tej sprawie zrobić? Może przedstawiciel by mógł podziałać w tej sprawie.

"Hi, friend, urgently!!!as check ,the address you left is belong to remote area, please check with the link:
http://dct.dhl.com/#service_details_1
and you need to pay usd $35 remote area fee,which is charged by express company,and here are 3 solutions as below,
1.Pay usd 35$ via below link
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 0.0.MKgnH9
2. provide new address(add phone number) with new post code that is not in remote area
3.Cancel this and make new order choose free post delivery ,but the delivery time is 15-60 days
Pls reply us ASAP avoid delaying send
Best Regards
R"

20 lis 2017, o 13:48

@up
nic nie zrobisz.. wyślij na adres znajomego/rodziny

20 lis 2017, o 13:57

Albo zmienisz adres na znajomego w większej miejscowości albo dopłacić.
Odpowiedz