onelove napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
matisk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem - chcą dalej oferować atrakcyjną, szczególnir z punktu widzenia polskiego konsumenta, wysyłkę pomijającą złodziejskie praktyki polskiego państwa, ale na chwilę obecną nie są w stanie powiedzieć nic więcej. Trzeba się uzbroić w cierpliwość i liczyć, że taka opcja jeszcze wróci.
Nikogo nie interesują twoje żale, nie rób śmietnika z tego wątku, nikt ci nie każe u nich kupować, mamy wolny rynek.piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Ja czytając o problemach z CE i burdelu jaki panuje u celników stwierdziłem, że nie ma na co czekać i całe szczęście zamówiłem w niedzielę, po obniżonej cenie :) Mi5, z SSM za 11$ z groszami. Mam nadzieję, że nie będę musiał czekać na telefon tyle co znajomy, który zamówił u Goldiego telefon z darmową przesyłką, a powoli dobija do 60dni oczekiwania, bo tel doleciał do PL i stoi przez UC 5 tygodni (swoją drogą to niezły fuckup)...