Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

18 mar 2017, o 16:57

moth napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mylisz się.

18 mar 2017, o 17:01

data17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

niby w opisie tego droższego jest że pistony fresh są gratis dzisiaj, i szkło też niby powinno być, ale opcja ze słuchawkami jest 10$ droższa więc kto wie o co tu w końcu chodzi. lepiej po prostu kupic te tańszą nie promocyjną wersję

karamba88 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wiem, dlatego usunałem posta zaraz po napisaniu go

18 mar 2017, o 19:17

Lel już nie ma ceny 225$ :( ale mi to promocja

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

18 mar 2017, o 20:21

data17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Liczyles ze za taka kupisz? Pisalem juz wczoraj, ze szkoda czasu i zachodu aby zaplacic 5-6$ taniej. Cena 231$ plus 11 brac i nie zalowac, bo za pare dni bedzie juz dla wszystkich jego ssm 15$(bo cena zmienila sie nie tylko dla mi5 ktory mialbyc w promo ale rowniez na inne telefony) a i cena mi5 mysle ze skoczy. Nie rozumie co tu sie rzucac na 20zl obnizki :-D maskra. Jaracie sie jakby ti była obniżka conajmniej 20-50$....
Ostatnio edytowano 18 mar 2017, o 20:26 przez smietana, łącznie edytowano 1 raz

18 mar 2017, o 20:26

smietana napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Liczyles ze za taka kupisz? Pisalem juz wczoraj, ze szkoda czasu i zachodu aby zaplacic 5-6$ taniej. Cena 231$ plus 11 brac i nie zalowac, bo za pare dni bedzie juz dla wszystkich jego ssm 15$ a i cena mi5 mysle ze skoczy. Nie rozumie co tu sie rzucac na 20zl obnizki :-D maskra.

Popieram, zamówiony, opłacony cebulka na maxa czyli kupon+cashback - czekamy :-)

18 mar 2017, o 20:28

Wizu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Liczyles ze za taka kupisz? Pisalem juz wczoraj, ze szkoda czasu i zachodu aby zaplacic 5-6$ taniej. Cena 231$ plus 11 brac i nie zalowac, bo za pare dni bedzie juz dla wszystkich jego ssm 15$ a i cena mi5 mysle ze skoczy. Nie rozumie co tu sie rzucac na 20zl obnizki :-D maskra.

Popieram, zamówiony, opłacony cebulka na maxa czyli kupon+cashback - czekamy :-)

I to roumie :-) nie bedziesz zalowal. Bo jak ktos ciagle czeka i liczy zawsze ze za wszelka cene kupi w mega promocji to sie przeliczy. Ot taka prawda.

18 mar 2017, o 20:43

Tak tylko ja się zastanawiam jeszcze nad leeco x829 :(

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

18 mar 2017, o 21:04

To bierz! :) Większy ekran, wszystko bangla, jakość super, ekran piękny, pamięci RAM i ROM aż nadto, bateria całkiem niezła jak na Sanpa 820, do tego komplet akcesoriów ze słuchawkami i silikonem, a nie jak Xiaomi żałuje nawet tanich słuchawek do kompletu, soft też można wgrać jaki się chce. Polecam kolor gold/force gold, który jest bardzo ładny (nie różowy jak wiele X820/822), szary jest nudny, nawet opakowanie jest piękne jak na dzisiejsze standardy, w starym stylu telefonów z wyższej półki. ;)

18 mar 2017, o 21:09

Goldi dorzuca słuchawki do le2max?

18 mar 2017, o 21:14

w wersji x829 są słuchawki, w pozostałych nie

18 mar 2017, o 21:32

Moze ktoś powiedziec jakie bandy w PL sa obslugiwane. Wcdma i lte? W wcdma b8 to 900 a w lte b20 to 800 a kto podpowie jaki b odpowiada jakin pasma?

18 mar 2017, o 23:13

mgcompany napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

boje sie ze jak wybiore force gold to mi wysle rose gold bo takie tez chyba sa xd

kupilbym dawno ale pojawily sie w watku x829 posty, że komuś nie dziala dotyk, albo że bad pixel, a wczesniej o telefony leTV tez nie mialy dobrej opini bo ludziom x600 czy tam x500 padały przy ładowaniu i juz przycisk do papieru xd Xiaomi miałem mi4, mi4c, teraz Note 4X i od razu wszystko działało pięknie.
Odpowiedz