Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

21 lut 2017, o 16:45

ganixon napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No niestety z Kate był taki problem że był moment że nikt nic nie miał do tego telefonu. Na miuipolska byl temat i ludzie hurtowo z Tajwanu brali bo detalicznie nie chcieli wysyłac

Redmi PRO by TT

21 lut 2017, o 16:55

Proszę zobaczyć na liczbę zamówień. Spadła znacząco w tym tygodniu. Interes musi się kręcić, więc będą obniżki.

22 lut 2017, o 00:39

Ja muszę przyznać, że po euforii "wow, paczka doszła z Chin w 12 dni" nie do końca jestem zadowolony jeśli chodzi o dodatki.
Jedno z darmowych kondomików nosiło ślady użytkowania. Drugi był luźny. ogólnie kiepskiej jakości ale wiadomo, darmowe, a folie źle przykleiłem. :) Postanowiłem wczoraj wreszcie ubrać czarne plecki w miejsce różowych i znów zonk. Szkiełko diod doświetlających nie ma takiego rysunku jak oryginały (coś jak rysunek na lustrze w reflektorze. Do tego dolna dioda jest przesłonięta zatopionym w pastiku pęcherzykiem powietrza. niby pierdoły ale jednak.

22 lut 2017, o 10:16

Wiecie może co jaki czas przedstawiciel Goldway odwiedza stronę? Czekam na odpowiedź już około 3 dni... sorki za offtop :P

22 lut 2017, o 11:27

Witam
przymierzam się do kupna MI5 w wersji prime, lub mi5s na chwile obecną rozbieżność 40$ co przemawia na korzyść mi5
czy w najbliższym czasie z racji premier itp okazji jest szansa na jakieś promocje na jeden z tych tel?

22 lut 2017, o 11:45

Warson napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wystarczy popatrzeć, kiedy ostatni raz się logował.

22 lut 2017, o 12:30

U niego tego nie widać akurat. Wyłączone.

22 lut 2017, o 12:49

nie dobrze, no cóż pozostaje czekać...

22 lut 2017, o 22:00

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety nie

Otwórz proszę spór o częściowy refund.

Jutro rano sprawdzę

Odpisałem

W marcu będzie festiwal, prawdopodobnie jedna z wersji mi5 będzie w promocji.

23 lut 2017, o 08:03

Czy jest szansa zasiegnac jezyka u zrodla, kiedy (tak wiem wrozenie) moze pojawic sie redmi note 4x w wersji black, sand black, czy jak oni to tam nazwali? Chodzi o wersje cala w czarnym kolorze.
Poki co szeroko dostepne sa grey i gold.
Odpowiedz