Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
mam zamiar zakupic mi5 i zastanawiam sie nad rodzajem przesylki, gdyz SSM w wyborze rodzaju podaje 27-48 dni, a w opisie jest to 7-15, ktorymi danymi mam sie kierowac? czy warto doplacac te kilkanascie dolarow za gwarancje wymiany w Polsce? wstepnie mysle ze nie, ale chcialbym poznac opinie czy przy zakupie musze kontaktowac sie z Goldwayem, podawac jakies uwagi? z tego co gdzies czytalem i sie nie myle, dostepne softy to global i xiaomi.eu
1. Rodzaj przesyłki przy droższych modelach = SSM. Typowo dochodzi w okolicach 14 dni. Wiadomo, że zdarzają się odchylenia w obie strony. 2. Tzw. gwarancja wymiany nie działa. 3. Masz wpisać w komentarzu do zamówienia kod GWPL, kontaktować się nie musisz. 4. xiaomi.eu Goldway nie wgra.
Wieczność bywa naprawdę długa. Szczególnie pod koniec. What goes around, comes around.
Ja wziąłem z gwarancją wymiany, ale po doczytaniu teraz żałuję. To chyba faktycznie lipa i tylko wydana niepotrzebnie kasa :( A SSM to jednak za około 10 USD gwarancja braku VAT i mimo wszystko dość szybkiej przesyłki.
mi4c jest bardzo dobrym telefonem. Dobra wydajność, naprawdę dobry aparat, cena. Wszystkie inne pseudo wynalazki, nawet nie podchodzą przy obecnej cenie. Telefon zjada wszystko w swym przedziale cenowym. Jedynym minusem, jest brak slotu na kartę sd.