Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
17 sty 2017, o 17:46
Ku pamięci: dziś dostałem Mi5 od Goldwaya zafoliowane z zainstalowanym Globalem w wersji beta. Chyba było to zafoliowanie mniej lub bardziej "fabryczne", bo gadżety, łącznie z przejściówką do ładowarki były na zewnątrz. Nie pisałem przy zamówieniu żadnych uwag, tak że być może Tina zaczęła tak to wysyłać.
17 sty 2017, o 18:21
------------ Jest dostępna aktualnie.
@monka
Całe zamieszanie z wysyłką wynikło przez podanie przez Ciebie złego kodu pocztowego (15-00). Po wpisaniu adresu do platformy SF naszym kolegom z Chin wyskoczyła informacja, że dostawa pod ten adres nie jest możliwa. Po naszej prośbie wysłałaś nam poprawny kod, nadamy więc paczkę :)@ALL
PRZESYŁKA SELLER'S SHIPPING METHOD jest oczywiście dostępna i działa bardzo sprawnie!Zamówienia złożone do 20 stycznia postaramy się wysłać jeszcze przed świętami!
[url]https://www.aliexpress.com/store/product/Warranty/311331_1672699638.html?spm=2114.12010608.0.0.Kf1STE
[/url]
----------- Jeśli porady chłopaków z forum nie pomogły to opisz proszę problem w wiadomości do zamówienia, nasz serwis techniczny pomoże.
@tdomanek
----------------- Podczas gdy chciałeś opłacić zamówienie skończyła się już pula urządzeń dostępnych w promocjnej cenie, ktoś Cię wyprzedził. Cena wróciła do standardowej, deklarowanej w momencie utworzenia przez nas aukcji. Aktualnie jest niższa, anuluj proszę zamówienie i złóż je od nowa.----------- Zadzwoń proszę do DPD i umów się z kurierem na inny dzień.
17 sty 2017, o 19:23
Porady chłopaków nie pomogły , MIUI Polska nawet nie odpisała na mój temat, Opisałem opisałem problem w wiadomości do zamówienia i jak na razie zero odpowiedzi, pisałem również do Ciebie Goldway na FB, obiecałeś że postarasz się przyśpieszyć moją sprawę. Tylko proszę nie pisz że ja ponoszę koszty wysyłki do Chin w obie strony.
17 sty 2017, o 20:40
Mój Cool1 dotarł dzisiaj do mnie :) 11 dni od wysyłki, dołączony gratis. SSM i oczywiście brak VAT. Śledzenie cały czas było dostępne.
17 sty 2017, o 20:51
mam zamiar zakupic mi5 i zastanawiam sie nad rodzajem przesylki, gdyz SSM w wyborze rodzaju podaje 27-48 dni, a w opisie jest to 7-15, ktorymi danymi mam sie kierowac?
czy warto doplacac te kilkanascie dolarow za gwarancje wymiany w Polsce? wstepnie mysle ze nie, ale chcialbym poznac opinie
czy przy zakupie musze kontaktowac sie z Goldwayem, podawac jakies uwagi? z tego co gdzies czytalem i sie nie myle, dostepne softy to global i xiaomi.eu
17 sty 2017, o 20:59
1. Rodzaj przesyłki przy droższych modelach = SSM. Typowo dochodzi w okolicach 14 dni. Wiadomo, że zdarzają się odchylenia w obie strony.
2. Tzw. gwarancja wymiany nie działa.
3. Masz wpisać w komentarzu do zamówienia kod GWPL, kontaktować się nie musisz.
4. xiaomi.eu Goldway nie wgra.
17 sty 2017, o 21:23
Ja wziąłem z gwarancją wymiany, ale po doczytaniu teraz żałuję. To chyba faktycznie lipa i tylko wydana niepotrzebnie kasa :( A SSM to jednak za około 10 USD gwarancja braku VAT i mimo wszystko dość szybkiej przesyłki.
17 sty 2017, o 21:34
będziecie mieć redmi 4 z tymi mniejszymi ramkami w najbliższym czasie?
17 sty 2017, o 22:00
Co to za telefon? Jakaś inna wersja?
Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
18 sty 2017, o 00:51
Co sie dzieje, ze cena Mi4C tak drastycznie idzie w gore? TO juz ostatnie sztuki?
18 sty 2017, o 01:01
To rewelacyjny telefon w parametrze cena/jakość a pewnie już schodzi z produkcji przez to ciągłe pozorowanie "nowych modeli".