Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

9 sty 2017, o 22:09

rafal7 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież to Mi5, białych jest na pęczki ;-)

9 sty 2017, o 22:12

ceramic

10 sty 2017, o 09:26

nie ma białych "ceramic". Może być biała PRO 4/128. Ale plecki i tak są szklane.
chyba że coś się zmieniło w ostatnim czasie...

10 sty 2017, o 11:07

Kurcze chciałem zamówić Mi max pro ale czytając komentarze, że jak przychodzą z wadami to ci kasy nie oddadzą i jeszcze czekać miesiącami bo chcą naprawiać...
Słabo to wygląda jak na taki duży sklep.

10 sty 2017, o 12:51

bergmen napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W ostatnim? Biały ceramiczny jest dostępny co najmniej parę miesięcy

10 sty 2017, o 18:12

Aktualizacja mojej sprawy - uszkodzony wyswietlacz w Redmi Pro, zgloszony wadliwy egzemplarz od razu w dniu otrzymania, po przepychankach Goldi zaproponowal full refund. 5.01.2017 paczka u majfrienda, dzis "Hong Kong" mi napisal, ze paczka "powinna" niedlugo u niego byc i leci do serwisu, dodatkowo pyta czy aders do odeslania naprawionego tel to dalej ten sam, ktory widnieje w zamowieniu. Normalnie scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni.

Po co chca wielka kartke w przesylce z uszkodzeniem, nr zamowienia i postanowieniami roszczenia? Czy oni maja jakas inna strone z roszczeniem i nie widza zielonego napisu, co maja zrobic i co zaakceptowali/zaproponowali?

10 sty 2017, o 20:24

Prośba do Goldwaya: da radę udostępnić Seller's Shipping Method na tej aukcji?
RedmiNote4 3GB 64 MB

10 sty 2017, o 20:37

Przecież jest dostępna.

10 sty 2017, o 20:57

Jest dostępna, sam zamawiałem ostatnio.

10 sty 2017, o 23:28

Jeśli kupie redmi pro to bez żadnego wgrywania będę mógł normalnie korzystać ? I czy cena ulgnie zmanie bo mam w zamówieniach złotego za 169$ i się waham (i właściwie ile mogę mieć ten telefon w zamówieniach jeśli jeszcze nie płaciłem?)?

11 sty 2017, o 08:19

Lepiej wrzucić miuipolska

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

11 sty 2017, o 10:52

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety nie da rady zainstalować Miui Polska, serwis niechętnie instaluje oprogramowanie na życzenie.
Możemy wysłać egzemplarz z oryginalnym, niezmienionym oprogramowaniem. Należy poprosić o to w komentarzu do zamówienia.

cześć, złożyłem zamówienie 81392704708548. mam nadzieję, że będzie wgrany rom global (najlepiej stable). jakby dało radę dorzucić jakąś folię i etui, to byłoby miło :)
Odpowiedz