Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin. Wszystkie chińskie sklepy.
Dzień dobry, czy mógłby któryś z Panów wstawić link do najkorzystniejszej oferty na Xiaomi redmi note 3 pro prime? Koniecznie z opcja Seller's shipping method. Pogubiłam się w tych wszystkich aukcjach i postach.
No to aktualizacja pytania - zamówiłem celowo przed 11.11 żeby mieć dwa telefony w jednej paczce. Dzisiaj mi napisali, że są w różnych magazynach i, że wyślą w dwóch eu express, ale o doplacie nic nie było. Wiadomo, czy będą się jeszcze uponinac, czy oleja? Trochę mi zależy na czasie, więc gdyby mieli chcieć kolejne 20 to już bym anulowal...
dziwne ze w promocji mi5 3 /32 GB jest drozszy niz bez promocji. BEz promocji kolor white....a w promocji kolor silver. To jest to samo, tylko chcą robic klientow w balona?
Zajefajna promocja nie ma co... Z 15 rzeczy w koszyku tylko jedna nie zmieniła ceny i co to było? Oczywiście,że tel od Goldiego. Po wejściu w "prawidłowy" link różowego Mi4C za 99 oczywiście nie uświadczyłem. Ratunkiem był różowy z silikonem i folią za 103,99 - z kuponami wyszło 88,85 i w sumie to i tak dobra cena. Ale widzę,że tej opcji też już nie mają u siebie.
Plus jak już napisaliście wyżej - przelewy się wysrały :s
Prawdopodobnie coś się stało z serwerami jak tyle osób zamawiało o 9.00, jak masz dodane do listy zakupionych to powinno się udać tylko trzeba będzie zobaczyć i spróbować zapłacić za jakiś czas. ;)
Pierwszy raz chciałem u Was zamówić telefon. Po 9:00 dodałem więc do koszyka Xiaomi mi5 białe 3/32. Oprócz kuponów Ali (2+7) dodało mi dodatkowy kupon 10usd za zakup powyżej 129 USD. To Wasz kupon? Niestety payment unsuccesfull (przelewy24) i jak ponownie próbowałem zamówić to już drugi raz ten kupon 10 za zakupy ponad 129 USD się nie pojawił :(. Fajna cena mi wyszła 243 USD za seller shippment method.
Dajcie proszę znać co zrobić żeby ponownie można było użyć tego kuponu - nie zrealizowałem go. Popełniłem pewnei błąd klikając cancel order zamiast czekając na uaktywnienie przelewy24....