Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
9 lut 2015, o 10:59
Chciałem kupić nubie Z7 mini ale mam wątpliwość co do obsługiwanych częstotliwości 3G, gdyż nie ma w opisie 900MHz i nie wiem czy błąd czy to inna wersja która nie obsługuje. Dodatkowo chciałem zapytać czy ten telefon w oryginale posiada tylko jeżyk angielski i chiński (oryginalny ROM) czy jak chce się mieć jeżyk polski to trzeba zgłosić ?
Czy w przesyłkach do PL naliczany jest VAT ?
9 lut 2015, o 12:24
OK, smartfony mamy już na stanie. Przetestowaliśmy dual standby - działa bez problemu.
Możesz zamawiać;)
Podaj nr. zamówienia to dopilnuję, może uda się wysłać jeszcze dzisiaj.
Dzisiaj paczka doszła.Niestety dual standby nie działa............co teraz?
9 lut 2015, o 12:50
@up
A teraz wpisz to tam gdzie wybierasz nr telefonu
* # * # 5448264 # * # *
9 lut 2015, o 16:04
VAT - loteria... załóż że zostanie naliczony i najwyzej siębarddzo mile zdziwisz:)
nie bierz telefonu bez 3G 900 bo teraz coraz wiecej nadajników jest na 900...
i potem się będziesz wściekał jak necik bedzziesz miał po gprs...
9 lut 2015, o 18:36
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem w/w giftów. Nie polecam robienia u nich zakupów, żenująca postawa sklepu. Przysłowiowy Żyd z obrazka ma przy nich na noc.
9 lut 2015, o 21:12
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem w/w giftów. Nie polecam robienia u nich zakupów, żenująca postawa sklepu. Przysłowiowy Żyd z obrazka ma przy nich na noc.
Przecież w Twojej paczce były dorzucone inne gratisy. Jest napisane w regulaminie powyższego linku, że zamiast folii i etui możemy wysłać coś innego w przypadku gdy te już będą w zestawie lub nie mamy ich obecnie na stanie.
10 lut 2015, o 15:40
Chodzi dual.Wszystko ok.Dzięki kolego
11 lut 2015, o 17:34
Goldi,macie u siebie na stanie Lenovo Lemo K3 ?
12 lut 2015, o 02:00
Goldzie powiedz jak sytuacja z wysyłką z Europy ?