Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
13 paź 2016, o 20:18
sellers shipping method=eu express
eu express=sellers shipping method
te mi4c ma dostępne sellers shipping method, jak wybierzesz te metode dostawy to nie zapłacisz vatu. tyle.
i nie korzystaj z wersji polskiej aliexpressu bo to jest rak
13 paź 2016, o 20:24
@Eilip999
Skoro otrzymałeś odpowiedź od 3 osób, ale dalej nie jesteś pewny, to spytaj bezpośrednio przedstawiciela lub sprzedawcę i czekaj na odpowiedź a nie pytaj ponownie na forum
BTW
1. "jest napisane" a nie "pisze"
2. moth ma racje byś nie używał polskiej wersji
13 paź 2016, o 21:01
zakladka "eu express" jest mylaca bo ten sam telefon ma 2 różne ceny w normalnych aukcjach i w tych eu express. zakladając wybór sellers shipping method w obu przypadkach.
wybierasz najtanszy telefon ktory cie interesuje a potem sellers shipping method. jak jest dostepna do bierzesz. prosciej sie juz nie da tego wytlumaczyc.
13 paź 2016, o 21:11
Jeśli problem występuje od czasu zakupu to otwierasz dispute
13 paź 2016, o 22:25
Zamówione. Wyszło 515zł. Dzięki za pomoc.
14 paź 2016, o 06:27
Czas gwarancji (chodzi mi o te 6/9/12 miesięcy) liczony jest od:
a) momentu złożenia i opłacenia zamówienia,
b) momentu wysłania,
c) momentu otrzymania przesyłki?
14 paź 2016, o 10:14
Złożenia zamówienia.
14 paź 2016, o 11:51
- - - - - - - -W nabliższym czasie nie.
----------------------- Prawdopodobnie 11/11 aczkolwiek nie mogę potwierdzić
---------------- Nie planujemy, 11/11 będzie można użyć kuponu zniżkowego
-------------- Napisz do mnie na priv proszę lub poprzez czat na Aliexpress.
------------------------------ Według nas wysłaliśmy Ci dobry model, obsługujący pasmo 900. Czemu sądzisz, że Twój egzemplarz go nie obsługuje?
---------------------- a) :)
14 paź 2016, o 12:03
@HongKong_Goldway
Bo nie działa karta obsługująca pasmo 900, a na innym telefonie działa? Wszystkie strony, poza proponowaną przez Was na stronie aukcji gdzie kupowałem, twierdzą że wersja 2016030 nie obsługuje pasma UMTS900. Obsługuje je dopiero wersja 2016031.
W opisie produktu macie jasno, że obsługuje 900, strona przez was proponowana do sprawdzenia czy telefon będzie działał również tak twierdzi. Sugerowałem się waszym opisem w trakcie zakupu, nie miałem powodu by robić inaczej, jesteście polecanym i uczciwym sprzedawcą na Aliexpress.
Ale nie to jest sednem problemu. Problem z zasięgiem nim jest. Potwierdzone na forum Xiaomi przez wiele osób z całego świata, na wielu wersjach Redmi 3S. Na moje nieszczęście, w czasie kiedy kupowałem telefon były prace na nadajnikach i to na ich garb zrzuciłem problem z zasięgiem, jednak prace się skończyły a problem został. Nie tylko w mojej lokalizacji ale w wielu innych, na kartach różnych operatorów.
Gdybym miał świadomość, że to jest problem globalny od razu założyłbym spór na Aliexpress.
A tak, muszę się zdać na uczciwość sprzedawcy.
14 paź 2016, o 12:17
Pytanie do Goldway :
Kiedy będzie dostępny inny niż Gold kolor Xiaomi Mi5s plus ?
I czy ma już Global Stable z OTA ?