Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

12 sty 2015, o 16:20

Dlaczego IUNI U2 takie drogie u was?

13 sty 2015, o 08:25

237.99 $ za wersję 3GB/32GB ram to nie jest drogo. Cena została zmieniona.

14 sty 2015, o 01:42

9 Dni po wysyłce i mój telefon jest w Warszawie :) jestem zadowolony bardzo z współpracy i komunikacji od momentu dokonania wyboru przez zakup rabat do teraz :) ciekawe kiedy dojdzie i jak będzie z Cłem

14 sty 2015, o 17:46

U mnie dzisiaj paka od Goldwaya doszła do Warszawy i standardowo mam VAT... :-(

14 sty 2015, o 23:54

10 dni i telefon w domu ! :) Jupi ale powiedz mi mam taki problem że po podpięciu ładowarki orgyninalej ekran szaleje naciskam palcem cokolwiek a on odbiera to jako inne mijesce, sam klika włącza aplikacje, nie jestem nawet w stanie napisać sms. Po podpięciu ładowarki z innego telefonu problem nie wystepuje ?

16 sty 2015, o 00:47

W UK nie działa, a w hiszpanii ? Bo też coś macie na stronie o hiszpanii napisane. I czy ceny z tych warehousów będą takie jak z CHIN ? Oraz czy kupujac u was kurierem bedzie 100% pewnosci ze dorzucą mi cło ?

16 sty 2015, o 10:51

Z Hiszpanii nie wysyłają do Polski.

18 sty 2015, o 23:53

witam.
Chciałem się zapytać odnośnie Lenovo A916 i dual sima...Czy poprawiono już dual sim single standby aby działały obydwie sim na raz,zamawiał juz ktoś u Goldwaya ten model?

19 sty 2015, o 18:58

Witam, mam pytanie odnosnie zakupu telefonu szuakm jakiegos do 130 $ zalezy mi na jak najlepszej jakosci zdjec , dobrym gps, i procesorze by telefon sie nie zawieszal jest cos godnego polecenia od goldway ? i zeby telefon sie nie psuł , i wyswietlacz tak do 4.5 cala max zeby byl cos ktos poleci?

19 sty 2015, o 19:01

Taki temat już powstał.
Odpowiedz