Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

17 kwi 2016, o 12:41

Dobra, poczekajmy co odpowie Goldway bo zaraz wyjdzie ze trzeba dokupić milion dodatkowych opcji ;-)

17 kwi 2016, o 13:11

Chodziło mi czy to promocja sprzedawcy czy ogólnie ali bo zdecydowany byłem na zakup tylko chciałem zobaczyć jak działa ów telefon w PL bo była wersja TDD trochę szkoda ale kupować kota w worku też nie warto, tak czy inaczej udana transakcja można polecić takiego sprzedającego szkoda że nie ma samych takich na ali.

17 kwi 2016, o 20:21

Potrzebuje dość pilnie kupić redmi 3; jakie beda koncowe koszty...? Ktoś może podrzucić linka...?

18 kwi 2016, o 10:53

Wczoraj zadałem pytanie do Goldwaya przez aliexpress czy można kupić innne telefony z usługą dostawy EU Express do Polski. Zapytałem konkretnie o model Xiaomi mi4 i mi4c. Dzisiaj dostałem odpowiedź, że można.

18 kwi 2016, o 11:39

A jaka cena?

18 kwi 2016, o 13:49

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Właśnie chciałem zamówić telefon i się zorientowałem, że minął 17 kwietnia :(
Kiedy będzie wiadomo, czy bezVAT będzie przedłużony?

18 kwi 2016, o 18:12

Chyba zmieniono dostawy EU na Sellers Shipping Method na ominięcie VAT.
Ostatnio edytowano 18 kwi 2016, o 19:18 przez borygo, łącznie edytowano 1 raz

18 kwi 2016, o 18:50

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-Prime-3S-4100mAh-Fingerprint-Snapdragon-616-Octa-Core-Mobile-Phone-3GB/311331_32641733127.html
Hmmm... z opisu wynika, że przy wyborze Seller's Shipping Method omijamy ryzyko VAT. Dobrze rozumiem?

18 kwi 2016, o 21:08

Ja też to tak rozumiem... ktoś rozumuje inaczej? :P

19 kwi 2016, o 09:00

No przecież wyraźnie napisane. Biorą Vat na siebie. Wysyłają do Europy, a potem z Europy już do nas. Więc i bez cła.
Odpowiedz