Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
19 gru 2015, o 19:02
Witam
Chcę żonie kupić Xiaomi redmi note 2 (sam sobie już zamówiłem szarego), ale jest problem nie do przeskoczenia ona uparła się na kolor różowy (dziwi mnie to bo nie jest jakąś głupią blondynką) , Goldi juz nie ma na aukcji tego koloru. Czy będą jeszcze te kolory czy już nie ma szans i muszę coś innego jej wymyślić?
Pozdrawiam
19 gru 2015, o 19:16
A nie mozesz dokupic sobie pleckow rozowych?
19 gru 2015, o 19:53
Możesz jej plecki różowe kupić i używać zamiast tych szarych/białych.
19 gru 2015, o 21:04
Nie no co ja bym bez forum zrobił?? jesteście genialni :) plecki można osobno dokupić i to w 12 kolorach. Nie przyjrzałem się dokładnie myślałem ze boki telefonu są stałe a z tyłu jest pokrywa, a tu plecki zachodzą na boki.
Dzięki wielkie
20 gru 2015, o 09:52
Kup najtańszy + zastępczą klapka w różowym kolorze za +-2$
20 gru 2015, o 13:37
na aliexpress na bank znajdziesz jakieś różowości do tego telefonu.
a oryginał ma woje określone kolory i tyle.
21 gru 2015, o 12:29
Hej, czy próbowałeś postąpić według rady ebola1972 ?:)
Jeśli nie pomogło zgłoś się przez PW, pomożemy
Cześć,
sorry, nie dokończyłem wątku, oczywiście fon okazał się ok, za szybko rzuciłem się na wgrywanie softów i tak się skończyło.
TWRP i full wipe'y pomogło. Tak więc nie ma mowy o reklamacji... Fon działa teraz jak należy. Dzięki.
21 gru 2015, o 12:35
lepiej kupić klapkę za parę baksów
21 gru 2015, o 14:37
Ten Kupon jeszcze działa ? Rano złożyłem zamówienie i wpisałem go w komentarzu, ale do tej pory cena się nie zmieniła.