Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez TeBeusz » 20 paź 2015, o 08:58

Parę stron wcześniej jest wspomniane, że baza modeli dostępnych przez "Silver Service" będzie stale powiększana.
Czy wiadomo może jakie modele i potencjalnie od kiedy się pojawią - za tydzień, miesiąc?
TeBeusz

Telefon:: HTC ONE M7

Postprzez winiu89 » 20 paź 2015, o 09:38

No właśnie czy na 11.11 będzie dostępny z Estonii xiaomi mi4c?
winiu89

Postprzez remi13 » 20 paź 2015, o 10:57

Witam

chciałbym zmienić temat na mniej przyjemny.
Reklamowałem Xiaomi Redmi 2 kupiony od HKGoldway i teraz po naprawie muszę zapłacić za ponowna przesyłkę do polski 12$. Czy jest jakaś możliwość obniżenia lub wyeliminowania tej płatności? Jakiś układ ze sklepem lub możliwość przesłania w paczce z innym kupującym z Warszawy w celu podziału kosztów?

Dziękuję za pomoc!
remi13

Telefon:: K&M
ROM: 4.2.2

Postprzez HongKong_Goldway » 20 paź 2015, o 17:00

TeBeusz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

winiu89 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Do 11.11 na pewno nic nowego w Estonii oprócz Xiaomi Redmi Note 2 i ViewSonic v500 się nie pojawi.
Xiaomi Mi4C i parę innych, nowych modeli powinno być w tym magazynie do końca roku.

remi13 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Niestety nie ma takiej możliwości, zasady gwarancyjne są ustalone i nie możemy robić wyjątków.
HongKong_Goldway
AKTYWNY

Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Postprzez przemko1976 » 20 paź 2015, o 17:28

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Taka mała niespodzianka, ciekawe jak to się skończy

Obrazek
przemko1976

Pochwały: 1
Telefon:: lg

Postprzez lobuz » 20 paź 2015, o 17:34

przemko1976 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Obrazek

Ja już dziś odebrałem telefon. Zakupiony w tamtym tygodniu, po dwóch dniach - w niedzielę był w Warszawie, dziś w moim domu. Szybko, sprawnie i bezstresowo. Polecam.
lobuz

Telefon:: THL W100
ROM: Ro.Edi

Postprzez Stodd » 20 paź 2015, o 19:36

przemko1976 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Obrazek

Shieeeeet, ja mam dokładnie takie same daty i godziny jak Ty (poza ostatnią - u mnie nie ma zatrzymano w urzędzie celnym WER - Warszawa), więc czekam na update jakiś . Ogólnie póki nie jest "zatrzymano w cle" to jest oki
Stodd

Telefon:: Samsung

Postprzez atoh » 20 paź 2015, o 22:14

W Warszawie nie ma statusu "zatrzymano w cle". Dajcie znać chłopaki czy dostaliście pismo z celnego. @Goldi załatwisz chłopakom jakieś potwierdzenie że VAT jest opłacony?
atoh

Pochwały: 7

Postprzez Colz@ » 20 paź 2015, o 22:15

Jeśli WER Warszawa jest ostatnim WER'em to jak zatrzymana do naliczenia VAT'u to status już się nie zmieni. Po takim statusie albo zwolnią (tak powinno być skoro paczka jest z Estonii) albo przyjdzie list.
Colz@

Postprzez orbitek2004 » 20 paź 2015, o 23:23

Nie będzie cła przesyłka z EU do EU. Końcówka jest z magazynu w Europie (EE) więc powinno być w porządku.
orbitek2004

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić