Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Hong Kong Goldway - współpraca, promocje, pomoc.

Postprzez orbitek2004 » 10 paź 2015, o 16:19

@tidbit

Ja z kolei odesłałem na gwarancji Elephone P5000. Z uwagi na święto które się skończyło 6 października miałem opóźnienia w kontakcie. Nie mniej jednak w trakcie trwania święta ktoś się odezwał. Odesłałem w poniedziałek słuchawkę i się dziś zameldowała w Chinach (chyba dobrze trafiłem z wysyłką).

Mój telefon stracił zasilanie. Telefon z wielką baterią 5350 mAH padł ponieważ przestała ładować się całkowicie. Krok po kroku ładowała się bateria coraz dłużej, w końcu przestałą się ładować w ogóle. Ponieważ bateria jest niewyjmowalna musiał polecieć z baterią (jak bym wyjął i zerwał plomby koniec gwarancji) i tak nie maił zasilania od tygodnia.

Na początku otrzymałem informacje z Gold Way że bateria nie podlega gwarancji. Postraszyłem ich Ali , jak to przecież jest integralną częścią telefonu. Wtedy przyznano mi racje i kazano odesłać na podany adres. Oczywiście formularze, kilka maili wychodzących i poszło.

Zobaczymy czy wymienią baterie na nową. Już myślałem żeby kupić , ale jest jeszcze na gwarancji.
orbitek2004

Postprzez chris18404 » 10 paź 2015, o 17:20

czy jesli otrzymam kupon na -3$ mogę zamowic dodatkowo etui za 0,01$ dla polakow?
chris18404

Telefon:: samsung

Postprzez tidbit » 10 paź 2015, o 17:43

orbitek2004 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

mi odpowiedzieli dopiero po świętach, hyy, i to ciągle to samo, filmy, a zrób to a zrób tamto, fabryka twierdzi że jest naprawiony. zapytałem co było problemem to zmiana odpowiedzi że nic nie było że działa. dobija coś takiego, pisałem jakiś czas temu że jak padł dotyk to zmieniałem soft na inny żeby sprawdzić czy to wina oprogramowania. ich ostatnia prośba parę dni temu żebym zmienił soft na oryginalny bo to może być wina. mam dość, przetestuje go jeszcze mój kumpel, bardziej profesjonalnie i zobaczymy.
tidbit

Telefon:: xiaomi redmi s1
ROM: cyanogenmod

Postprzez leoxxx » 10 paź 2015, o 21:41

orbitek2004 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Prawdopodobnie padł układ zasilania w telefonie. Wątpliwe by coś stało się z baterią... Miałem przypadek, że w Ele p6000 padł kabelek od ładowarki i ten sam objaw co u Ciebie.
Porównanie zdjęć smartfonów: http://fotosmartfon.blogspot.com/
leoxxx
AKTYWNY

Pochwały: 26
Telefon:: Meizu MX5

Postprzez krycho » 11 paź 2015, o 10:04

chris18404 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie, albo jedno albo drugie

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
krycho

Pochwały: 3
Telefon:: Redmi Note 2

Postprzez Mild » 11 paź 2015, o 12:00

Witam, czy w najbliższym czasie można oczekiwać jakiejś zniżki/promocji na ZTE Nubia z9 mini/max? I czy wasz kod telchina_goldaway_pl działa na owy model?
Mild

Telefon:: Nokia

Postprzez chris18404 » 11 paź 2015, o 14:52

krycho napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie, albo jedno albo drugie

a co lepiej? bo tak muszę kupić folie na ekran i jakąś gumową obudowe,
chris18404

Postprzez tengelus » 11 paź 2015, o 17:34

Zależy czy chcesz zwykłą folie i gumę czy szkło i lepsze etui np. Nilkin . Ja będę brał coś lepszego więc lepiej zniżka bo po co gumowe etui ma leżeć i się nie przydać.
Kłusownik, bimbrownik i egzorcysta amator!
tengelus

Postprzez krycho » 11 paź 2015, o 17:42

Te prezenty są dość kiepskie, ale czego oczekiwać, są w końcu za darmo [SQUARED FREE]. Silikon ma a'la matowe plecki, nie ślizga się sprzęt w ręce, a folia to najzwyklejszy wariant. Tutaj i na miuipolska.pl forum są tematy o foliach i obudowach, ja zamówiłem szkło Mocolo i case Nillkina, ludzie polecają też inne produkty, sprawdź i coś wybierz. Prezenty oblecą, ale jest bez szału, decyzja należy do Ciebie :)

krycho

Postprzez chris18404 » 11 paź 2015, o 18:36

krycho napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

a mogę prosic o link do tego prezentu jak on wygląda?
chris18404

Postprzez olas » 11 paź 2015, o 19:32

Poproszę o rabat do zamówienia nr 69825584837127

Chciałbym się jeszcze raz upewnić, wziąłem standard black. Czy nie muszę się obawiać, że będzie problem z siecią w Polsce?
olas

Postprzez krycho » 11 paź 2015, o 19:35

Tutaj zdjęcie silikonu, który dostałem do telefonu. A jeżeli chcesz zobaczyć jak to wygląda w sklepie to wejdź w kategorię Xiaomi i będzie 'Poland customer gifts', obrazek to nasza flaga na zielonym tle.

To Poland customer gifts
http://www.aliexpress.com/item/To-Polan ... 03727.html
(from AliExpress Android) - nie wiem link nie działa.

Obrazek
Edit: nie martw się, nie będzie żadnego problemu, wszystko jest ok ;):)

krycho

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić