Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
przez pete67 » 10 sie 2016, o 21:47
Witam ponownie....
Czy ktoś się spotkał z problemem takim...
uruchamiam ali przez GA (wyłączone blokery itd, incognito potem logowanie)
wpisuję w wyszukiwarkę redmi note 3 pro...
i co? i nie ma takiego telefonu!
zupełnie jak gdyby przestał istnieć.
wogóle w tym momencie jest tylko jeden telefon marki XIAOMI! - redmi2
po prostu k..wica serca
w koszyku owszem jest ale na GA jest info że koszyk ma być pusty.
to samo gdy szukam innych modeli jak np lenovo... - nie ma!
meizu... itd...
gdy klikam na kategorie telefony komórkwe to do wyboru są same badziewia jakieś ulefony i nołnejmy....
po prostu nie widzę żadnych markowych!
jeszcze dziwne jest to, że na standardowym chrome bez incognito gdy chcę zaznaczyć kolor telefonu (RMN3Pro u goldiego) to nie udaje się.
niby jest dostępny ale się nie podświetla...
kie licho?
-
pete67
- AKTYWNY
-
- Pochwały: 17
- Telefon:: Redmi Note
- ROM: MIUI POLSKA
przez radman. » 10 sie 2016, o 22:17
Może tak być dlatego zalecam wrzucić sobie do ulubionych dane przedmioty. A co do wyboru koloru u goldiego to wybierz dodatek (etiu czy folie) i do tego żądany kolor (może nie mieć opcji bez dodatków).
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
-
radman.
-
- Pochwały: 14
- Telefon:: Samsung Galaxy S9+
przez sebaj.p » 11 sie 2016, o 07:50
To mozna przed zalogowaniem sie do GA dodac do koszyka fanty i pozniej normalnie zalogowac sie z GA na ali i kupic? Kidys tak zorbilem jedna rzecz(plecak) i mi nie dali zwrotu. A jak robie wszystko na biezaco to naliczaja zwrot.
Mi naliczylo. Jedyne co robiłem to wchodziłem jeszcze z koszyka w te oferty przed oplaceniem- może dlatego naliczylo z koszyka.
-
sebaj.p
-
- Telefon:: idol
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość