przez zimmonx » 25 gru 2016, o 21:44
Witajcie. wracam do zakupów na Ali po kilku latach przerwy :) Zarejestrowałem się ostatnio na GA i dzisiaj pierwszy raz zrobiłem zakupy na Ali z GA i nie wiem czy to "wypaliło". Kupiłem Xiaomi Mi5 od Goldway w ramach Xmas Offer i zapłaciłem przez p24 i tu moje pytania:
1. Czy dostane zwrot na GA jesli płaciłem przez p24 i użyłem opcji przelew tradycyjny, bo mój bank nie znajduje się na liście szybkich transferów p24 i wpłata może dojść dopiero po świętach?
2. Na GA było kilka dostępnych kuponów na Ali (np. rabat 10$ przy zakupie pow 100$), ale przy zakupie nigdzie nie miałem opcji wpisania kodu? Czy to dlatego, że telefon jest w promocji po obniżonej cenie, czy z jakiejś innej przyczyny?
3. Nie wiem czemu jak wchodziłem na ali przez GA w wyszukiwarce Ali nie mogłem znaleźć telefonów Xiaomi od Goldway tylko od innych sprzedawców? Musiałem kombinować, żeby wejść na sklep goldway przez GA. Czy może zwrot na GA obowiązuje tylko od niektórych sprzedawców?
Z góry dzięki za pomoc. Dawno tu nie byłem i widzę, że sporo się pozmieniało, dlatego jestem kompletnie zielony w temacie i wybaczcie, jeśli pytam o jakieś oczywiste rzeczy ;)