Co mogę napisać....nie miałem okazji testować żadnego z produktów No.1...przez 4,5 minuty miałem okazję przytrzymać telefon,który można tu wygrać. Co mogę więc powiedzieć o produktach tej firmy? A myślę, że generalnie firma stawia na to co lubię - czyli połączenie trwałości z designem. Dodatkowo smaczku dodaje ciekawa specyfikacja co w całości daje całkiem fajne produkty. Trudno nie zwrócić uwagi na smartfony , które robią wrażenie całkiem dobrze skrojonych :) szczególnie spodobał mi się ze smartfonowej oferty NO.1 X2I . To dla mnie idealnie złożony telefon, który ma to co mieć powinien i to o czym pisałem powyżej. On jest po prostu OK, ma wszystko to czego potrzebuję i gdybym miał kupować smartfon, który ma dużo i dużo może postawiłbym na niego....I wiem, że z każdym krokiem z No.1 byłbym coraz bardziej pewien o losy swojego telefonu. A co najważniejsze - moja trzecia córcia jest jeszcze całkiem mała i jest na etapie gryzienia wszystkiego co jej w małe łapki wpadnie (uroki ząbkowania) i wiem, że z gdy złapie NO.1 X2I (czy oczywiście telefon, który można tu wygrać) to nic mu nie zrobi... A swoją drogą, czy w testach wytrzymałościowych super smartfonów ktoś robił test kontaktu z ząbkującym dzieckiem? Chętnie bym się tym zajął :) Oczywiście trudno też nie zauważyć smart watchy. A już D5 jest dla mnie kwintesencją doskonałości...Jest piękny, wydajny i funkcjonalny. A najbardziej piękna jest jego prostota. Z wyglądu przypomina mi mój pierwszy zegarek, który dostałem kilkanaście lat temu w prezencie. Gdybym bardzo potrzebował smart watcha to pewnie postawiłbym na D5.
No i oczywiście telefon, który można tu wygrać...z chęcią bym go wygrał...dlaczego? A może dlatego, że dziś są moje 40 urodziny...może dlatego, że mógłbym go podarować mojej córce, która ma 12 lat, żyje dość aktywnie i bardzo chciałaby mieć taki smartfon dla wymagających, a ja bardzo chciałbym móc jej taki prezent podarować i sprawić, żeby była szczęśliwa...może dlatego, że mógłbym zrobić nim kilka fajnych zdjęć np pod wodą i pochwalić się nimi....może dlatego, żebym w następnym konkursie organizowanym przez No.1 mógłbym coś więcej napisać o produktach tej firmy.....może dlatego, że.... I pamiętajcie o teście ząbkującego szkraba :)