Właśnie padł mi powerbank. Noszę codziennie trochę elektroniki więc dodatkowe źródło zasilania jest mi niezbędne. Parametry wyglądają bardzo dobrze i mam nadzieję, że pokrywają się z rzeczywistymi.
"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Głośnik to fajna alternatywa dla aktywnego człowieka takiego jak ja. Często uprawiam różnego rodzaju sporty i np. w wakacje postawić taki głośniczek przy koszu (koszykówka) jako boombox świetnie by się sprawdził :)
Tylko PowerBank - to urządzenie w obecnej chwili jest równie ważne co sam telefon. Niestety to już nie czasy, gdy naładowana nokia wytrzymywała dwa tygodnie.
Coraz więcej sprzętów zamówionych z chin przeze mnie na których się nie zawiodłem, dokładnie to co jest kolejne na mojej liście zakupów to bezprzewodowy głośniczek - a ty taka niespodzianka od Was! Mam wrażenie, że to będzie dobry wybór. Recenzja tego must have to oczywista oczywistość!
Zdecydowanie głośnik BT. Jako jeden z niewielu przekonuje dość uznaną marką, a także wygładem, więc mamy dwa w jednym. Powerbank ładuje i tyle, każdy daje jakąś energię dla naszej baterii, niezależnie od ceny i jakości. Natomiast słaby i tani głośnik nigdy się do niczego nie przyda, albo będzie porządny, jak ten, albo lepiej nie kupować wcale.
Chciałbym dostać powerbank'a, ponieważ jest mi bardzo potrzebny taki sprzęt. Praktycznie cały czas poruszam się przez cały dzień pieszo. Z domu na uczelnię, potem kilka godzin po mieście (praca) i do domu. W terenie często brakuje mi energii a nie mam gdzie się podładować. Telefon wykorzystujący dane, mapy, lokalizację dość szybko się rozładowuje :(
W głosowaniu wybrałem ładowarkę, ponieważ posiadam (jak chyba wszyscy) coraz więcej urządzeń które, nowe nie posiadają ładowarki np.: power bank . Ładowarka BlitzWolf® ma dość dużą moc bo 2x2A i jedno gniazdo do szybkiego ładowania, idealnie do mojego Samsunga S6
Ja stawiam na głośnik, ponieważ lubię słuchać muzyki. niestety głośnik z telefonu nie da takiej głośności oraz jakości jaką może mi zaproponować głośnik z BlitzWolf.
binarne-zarabianie.blogspot.com Zarabiaj na Opcjach Binarnych