Witam, kilka dni temu telefon lekko mi zamókł z powodu silnych opadów chociaż starałem się go chować, niestety po jakimś czasie zaczął sam się ściszać (domyślam się, że woda dostała się pod przycisk) po czym zaczął się przycinać wiec go wyłączyłem i chciałem po jakimś czasie włączyć od nowa - niestety telefon zatrzymuje się na logo startowym Gionee (jak przy normalnym uruchomieniu) lecz z małym napisem w dolnym lewym rogu ekranu Fastboot mode. nie działa konfiguracja power + vol up ani power + vol down. próbowałem wymazać pamięć przez ADB ale ciągle w konsoli jest waiting for device (wgl go nie wykrywa w konsoli - komputer wykrywa go pierw jako android device po czym zmienia się na Gionee bootloader interface)
GNQC_Download - próbowałem wgrać nowy system, niestety program wygrywa to jako Android Phone -_ Gionee Android Bootloader Interface więc nie mogę go flashować wyskakuje błąd : Open COM port fails, please check if other programs are using the COM port [QDLoader - przy emergency downlaod, Diagnostics przy general download]
Proszę o pomoc z góry dziękuje za chęci