Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
przez baaltic » 1 gru 2015, o 10:02
W opisie aukcji jest napisane, że w przypadku wysyłki EMS jest ona wysyłana z Francji. Zatem jeśli wysyłka jest z EU do innego kraju EU nie ma podatku
-
baaltic
-
- Pochwały: 2
- Telefon:: Meizu M2 5.0
- ROM: 4.5.3O
przez mrsoczi » 1 gru 2015, o 10:31
No właśnie to mnie ciekawi - czy faktycznie to jest we Francji, czy jakoś kombinują, że we Francji znika info, że przyszło z Chin itd.
-
mrsoczi
-
- Telefon:: iPhone
przez sonic » 1 gru 2015, o 10:34
mają we Francji człowieka który im przepakowuje i wysyła dalej, ale przy dzisiejszej sytuacji uważaj żeby w paczce z Francji nie zapodziała sięjakaś broń chemiczna albo coś
-
sonic
- VIP
-
- Pochwały: 21
- Telefon:: Xiaomi
-
przez blue_voyager » 1 gru 2015, o 10:57
Proszę Was o zgłaszanie tutaj wpisów z tematu Aktualne promocje, które wcale promocjami nie są, a wrzucane są przez naszych kolegów wyłącznie po to by sobie zapewnić klikanie w reflinki.
-
blue_voyager
- VIP
-
- Pochwały: 239
- Ostrzeżenia: -1
- Telefon:: Jiayu S3
przez sephot » 1 gru 2015, o 12:10
Czy najniższa cena danego telefonu/itp jaka się znalazło jest traktowana jako nie cena promocyjna ?
-
sephot
- VIP
-
- Pochwały: 119
- Telefon:: LeECco
-
przez kastomat » 1 gru 2015, o 12:43
Zamówiłem u nich 2x lenovo a820 2 lata temu- wszystko ok przesyłka w 3 tygodnie telefony nie do zajechania działają do dziś i czekają na następce x600 z 11.11 - może do Mikołaja dojdą. Tak czy siak co do sklepu to nie mogę złego słowa powiedzieć.
-
kastomat
-
przez blue_voyager » 1 gru 2015, o 13:32
Czy najniższa cena danego telefonu/itp jaka się znalazło jest traktowana jako nie cena promocyjna ?
sephot, nie rozumiesz czy udajesz, że nie rozumiesz? Dwa przykłady: Umi Rome za 109$ u Ciebie gdy inni podają za 99 a nawet za 96$, LeTv 1s za ponad 192$ podczas gdy w innych wątkach były linki do ofert za ok 170$. Dwa przykłady z brzegu, więcej nie chce mi się szukać, przykłady pokazujące, że wrzucasz reflinki a nie najlepsze oferty.
-
blue_voyager
- VIP
-
- Pochwały: 239
- Ostrzeżenia: -1
- Telefon:: Jiayu S3
przez sephot » 1 gru 2015, o 14:18
sephot, nie rozumiesz czy udajesz, że nie rozumiesz? Dwa przykłady: Umi Rome za 109$ u Ciebie gdy inni podają za 99 a nawet za 96$Kod został ukryty, aby go zobaczyć
zarejestruj się lub
zaloguj!.
A czy ty rozumiesz co to jest promocja na dzień dzisiejszy lub okazja na dzień dzisiejszy ? linki które wklejam są na dzień dzisiejszy dobrą opcją bo oferują aktualnie dobrą cene a nie to co było dzień czy 2 dni temu, juz ci to tłumaczyłem na privie jedziesz po mnie a sprawdziłeś któryś z linków co to mówisz że Rome jest po 99 $ ?
Podaj mi proszę te linki za 99$, 96$ ? gdzie one są ?( były fakt ale wcześniej już nie są aktualne )
To co było na wyprzedaży juz nie ma, a ja linku nie dawałem na wyprzedaży, tylko kiedy ceny zeszły juz do 100-120$, zrozum to a nie sugerujesz sie cenami z innego dnia.
Najtańsza oferta jest teraz na aliexpres ( znalazłem przed chwilą za US $101.99 z 6 miesięczna gwarancją), ja dawałem linka do droższej ale z dłuższą gwarancją 12 mc, według mnie taka oferta jest atrakcyjniejsza.
Masz rację podałem kijową ofertę były trochę lepsze na innym sklepie ale wystarczyło puścić mi priva i bym to usunął bo nie zwróciłem uwagi na to że ktoś znalazł lepsza ofertę.