Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
9 wrz 2018, o 19:19
Sadzę że prędzej znikną ze sklepów niż potanieją. Prędzej kupisz z drugiej ręki coś w idealnym stanie.
11 wrz 2018, o 11:28
Pytanie o Mi MAX 3, szykuje się jakaś promocja ? Kiedyś widziałem promo za 850 zł -mogłem kupować. I czy jest coś dobrego w tej cenie z tak dużym wyświetlaczem?
27 wrz 2018, o 16:12
jakies promo na mi mix2s? chetnie przytule w dobrej cenie
27 wrz 2018, o 21:07
Polecam sprawdzać peppera, regularnie wszystkie promocje są tam podawane.
1 paź 2018, o 08:48
Witam,
Gdzie obecnie najlepiej kupić Xiaomi Mi6?
Patrzyłam na Gearbest ale cena sporo wyższa niż na Ali, natomiast obawiam się opłaty VAT. To jest mój 3 telefon z Ali, raz mnie opłata ominęła a za drugim razem zapłaciłam tylko część bo podali mniejszą wartość telefonu. Było to 2-3 lata temu więc nie wiem czy coś się w tej kwestii zmieniło.
Waham się jeszcze pomiędzy Huawei P10 ale jakoś przyzwyczaiłam się do Xiaomi, zależy mi głównie na aparacie.
Z góry dziękuje za odpowiedź
1 paź 2018, o 13:54
Już ci odpowiedzieliśmy w innym temacie - jak zależy ci głównie na aparacie, to Mi6 niestety powinien być brany pod uwagę na końcu. Pomijam fakt, że ten model absolutnie nie jest wart pieniędzy, jakie obecnie chcą za niego re-sellerzy. Ceny z Gearbest, to jakiś kosmos. Nie wiem czemu aż tak bardzo upierasz się na Xiaomi, ale to twoje pieniądze.
Nie dodawaj swych pytań w każdym możliwym wątku - masz już odpowiedzi w tym pierwszym.
10 paź 2018, o 12:04
czy ten LeTV LeEco Le Pro 3 fotki robi na poziomie cool1 ? i tak BTW LeRee 3 to dalej cool 1 ?
10 paź 2018, o 13:17
LeEco LePro 3 nie robi tak dobrych foci jak Cool 1.
Cool1 i LeRee Le3, to praktycznie to samo. Różnią się głównie obsługą B20 w LeRee. Pozostałe to nieistotne szczegóły, bo np. ekrany mogą być inne, ale oba typy mogą być użyte w obu tych modelach. AltROMy też działają zazwyczaj na obu.
10 paź 2018, o 13:52
@Flyagaric dziękuję za bardzo rzeczową odpowiedź :)