przez Angelus » 13 maja 2018, o 16:20
Witam serdecznie
na początku pragnę się przywitać jako, że to mój pierwszy post aczkolwiek forum przeglądałem już jakiś czas :)
Chciałbym zapytać szanowne grono o opinie na temat telefonu nokia 7 (aktualnie w promocjach)
Wydaje mi się, że telefon odpowiada większości moich potrzeb i przede wszystkim oferuje bardzo dobry stosunek jakości aparatu. Obecnie posiadam (już od niemal trzech lat) Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3 GB zakupiony zresztą z okazji 11.11 na alie i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony. Szukam jednak czegoś nieśpiesznie, od czasu do czasu przeglądając oferty i dział promocje. Muszę przyznać, że o Nokii co nieco słyszałem, nawet miałem jeden z poprzednich modeli jednak pokłóciłem się z marką na dobre z powodu Windowsa. Możliwe, że przyszedł czas na danie kolejnej szansy ;)
W każdym razie aktualnie w promocjach znajduje się telefon Nokia 7 do wyjęcia ze sklepu lightinthebox co przykuło moją uwagę. Z tego co widzę to telefon jest oferowany w wersji chińskiej i tutaj moje pytanie - jak i czy w ogóle telefon będzie działał w warunkach polskich,europejskich sieci komórkowych? Jeśli nie, czy istnieje opcja wgrania innego softu, który uaktywni telefon w europejskich warunkach? Oczywiście mile widziane ewentualne opinie posiadaczy jeżeli takowi tutaj zaglądają.
Nie miałem przedtem telefonu w chińskiej wersji dlatego jestem ciekaw praktycznych zagadnień użytkowania takowego urządzenia w warunkach polskich.
Pozdrawiam