Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

21 lut 2016, o 12:45

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Chodzi o to że jak jd startował miał taki sam status.

Tapatalked

21 lut 2016, o 13:30

Różnica taka że w necie można było znaleźć info na temat jd i właścieli itp. Warto również lrzypomnieć że dane , nr kart, nr telefonów tych co się pierwsi rzucili na promocje krążą sobie po necie,

21 lut 2016, o 16:15

korek2 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Odpisywałem na post tpawel...

21 lut 2016, o 16:19

Oj, no właśnie.. JD to teraz sprawdzony sklep, ale jak startował taki nie był...

Tapatalked

21 lut 2016, o 16:52

A skąd jd miało numery karty?

21 lut 2016, o 16:58

jd.com to ogromny sklep w Chinach to zupełnie inna liga.

21 lut 2016, o 17:06

Znalazłem takie forum o mobilehike ale to sponsorowane
https://translate.google.pl/translate?h ... rev=search

22 lut 2016, o 00:45

Kto jest za tym by wpisac do regulaminu zakaz wklejania linków innych niż anglojezyczne? mam dosc linków z pl.aliexpress i różnymi innymi translatorami googla.

22 lut 2016, o 02:53

Jak najbardziej popieram. Już obce języki są bardziej zrozumiałe, od tego co wypluwają translatory, a strona ali jeszcze zapamiętuje sobie język...

22 lut 2016, o 10:02

co myslicie o tej promocji? http://www.aliexpress.com/store/product ... 94282.html

w feedbacku kilka kometarzy o tym iz telefon przychodzi z nieoryginalnym romem i sa z nim problemy.
Odpowiedz