Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

29 paź 2017, o 16:03

Pokaż mi lepszy z lte w tej cenie

29 paź 2017, o 16:16

2Le napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Są gdzieś te telefony jeszcze w podobnej cenie?

Oczywiście że nie, bo to był błąd cenowy/kuponu.

29 paź 2017, o 16:59

nie był to bład, ale chwilę po opublikowaniu tutaj kuponu po wpisaniu kodu wyskakiwał komunikat, że pula 500szt rozszprzedana

29 paź 2017, o 17:05

Jestem pewien że był, nie po to dawali we flash-sale przez chyba tydzień 10 sztuk dziennie za 85$, żeby zaraz po tym dać kupon na 500 sztuk po 69.99$. Tutaj kupon był późno wrzucony bo te 500 sztuk to się rozeszło w kilkadziesiąt minut po wrzuceniu okazji na pepperze. Z resztą ja nadal twierdzę że tego nie wyślą, zobaczymy.
Wystarczy zobaczyć tutaj:
https://deals.banggood.com/deals/edm/to ... utmid=2305
Jak widać oficjalna cena miała być 169.99$, kupon miał obniżać o 50$ do 119.99$. Widocznie w sklepie ktoś coś zjeb... i zamiast tego, kod działał od już tej obniżonej ceny.

1 lis 2017, o 18:05

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sory chłopie, ale coś z godzinami namieszałeś. Te promocje z Gearbest na redmi note 5a, redmi 4, leece x626 są o godzinę za późno... :evil:

1 lis 2017, o 18:06

Wszystkie godziny są źle, Marx chyba zapomniał że mamy teraz zimowy czas :-)

1 lis 2017, o 18:14

A bo taki zapierdziel, że nie ma kiedy taczek załadować... ;-)

1 lis 2017, o 21:25

Kurcze, ale lipa, a tak czekałem i się dziwiłem że wszystkie kody wyczerpane. Czyli na tego LeEco o " 21:00 " też nie ma szans, tak?

1 lis 2017, o 21:27

UlefoneBePro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie ma, promo było o 20:00.

1 lis 2017, o 21:39

Panowie, orientujecie się według jakiego czasu oni "odpalają" te promocje?
Tzn, chodzi mi o to, że są rozbieżności w podawaniu czasu np: czas z zegara atomowego 20:30, czas podawany przez automat z windowsa 20:33, czas podawany przez automat w moim ZTE 20:35...
A niestety 5min zazwyczaj przesądza o "sukcesie".
Odpowiedz