Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
22 paź 2016, o 15:36
Zamówił już ktoś Zuka z2 pro z tej promocji?
22 paź 2016, o 15:42
W Q&A piszą, że nie ma supportu OTA co sugeruje dorobiony rom. Być może w Note da się już odblokować softowo B20. Musiałby się jakiś znawca wypowiedzieć. Raczej nie jest to jednak oficjalny international IMO.
22 paź 2016, o 16:07
Tak

, kosztowało mnie to co prawda zwolnienie pre-order na Le Eco 3 Pro, ale mam dziwne przeczucie, że nie będę żałował... Uwielbiam swojego Zuka Z1, więc oby i tym razem nie dali d...
T.
22 paź 2016, o 16:21
Tak

, kosztowało mnie to co prawda zwolnienie pre-order na Le Eco 3 Pro, ale mam dziwne przeczucie, że nie będę żałował... Uwielbiam swojego Zuka Z1, więc oby i tym razem nie dali d...
T.
22 paź 2016, o 16:23
Zuk z2 (nie pro) mnie osobiscie zawiodl. Mam nadzieje ze Was wersja pro nke zawiedzie.
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
22 paź 2016, o 16:25
Rozwiń swoją wypowiedź, albo podlinkuj do miejsca gdzie już to opisałeś. Dzisiaj user Ddr sobie chwalił zwykłego Zuka z2.
22 paź 2016, o 16:56
Rozwiń swoją wypowiedź, albo podlinkuj do miejsca gdzie już to opisałeś. Dzisiaj user Ddr sobie chwalił zwykłego Zuka z2.
ja go mialem w rekach krotko... niby spoko ... ale aparat to jakas porazka na ta klase cenowa . mi4c x600 robia lepsze zdjecia ...a to juz nie najnowsze telefony i do tego duzo tansze... a system jak system brakuje spolszczenia ... i to tyle , bo wiecej nie testowalem
22 paź 2016, o 17:13
W Q&A piszą, że nie ma supportu OTA co sugeruje dorobiony rom. Być może w Note da się już odblokować softowo B20. Musiałby się jakiś znawca wypowiedzieć. Raczej nie jest to jednak oficjalny international IMO.
Kate ma global z językiem polskim ale nie ma deva więc nie można go oficjalna metoda odblokować i wgrywać miuipolska. Jest sposób z podmianke plików od modemu ale można bardzo łatwo uceglić telefon
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
22 paź 2016, o 21:43
Nie ma nic z Mi4 co by działało w B20.
22 paź 2016, o 23:46
Wg mnie nie da rady musiałby być inny hardware
Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
23 paź 2016, o 12:47
Ta promocja już była podana, na poprzedniej stronie.