Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: AKTUALNE PROMOCJE TELEFONÓW

20 paź 2016, o 02:46

Zasugerowałem autorowi posta żeby opublikował promo tutaj, ale potem zobaczyłem, że czmychnął to stwierdziłem, że wezmę sprawę w swoje ręce :)
source: redmi-pro-pierwsze-wrazenia-t29750-12.html#p305348

Zacytowałem całość z tematu o Redmi Pro. Link se każdy znaleźć może, a jak z jakichś wzgędów nie może to już służę pomocą. Kod reyespro100 obniża cenę o 100$. IMO OKAZJA, ale celnicy czychją tylko na te Redmi PRO :)

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

20 paź 2016, o 11:17

... Nowa data dostawy Leagoo M5 na magazyn w IGOGO --> 30 październik ... Już zaczynać powątpiewać czy to wogule dojdzie do skutku...

20 paź 2016, o 11:38

cebularz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

szkoda czasu ja zrezygnowałem z zamówienia ile można czekać

20 paź 2016, o 12:40

grbrandys napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

szkoda czasu ja zrezygnowałem z zamówienia ile można czekać

Jak szybko zwrócili pieniądze ?

20 paź 2016, o 12:41

Od razu już mam zwrot

Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka

20 paź 2016, o 12:42

iGOGO to najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia nikomu nie polecam

20 paź 2016, o 13:42

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To nie pierwsza taka opinia, którą czytam o tym sklepie. Zazwyczaj właśnie mają tendencję do "zwodzenia tygodniami".

20 paź 2016, o 18:27

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Popieram

20 paź 2016, o 21:15

rodan77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O KURCZAKi. Niemam kasy na walutowym.... zanim odwiedzę kantor i mi wskoczą dolce to po promce, ale na pocieszenie "rzekomo mi wysłał 'mój sprzedawca z innego sklepu' LeEco Pro 3", ale gdybym go nie zamówił, to biorę ŻUKA!!! Ceny panowie na aliexpress od 403$ w górę. TomTop dwa telefony kupowałem bez zastrzeżeń i zegarek.

6GB ram i 128gb pamięci... :mrgreen: 8-)

Kod:
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Powyzej link prawidlowy, bo cos sie chrzani przez odnosnik.
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

21 paź 2016, o 13:08

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Te telefon nie ma tych cen w ogóle, Note-4 ma wyższe niż piszesz, jakoś je trzeba obniżyć dodatkowo ?

A Mi5 ma w rzeczywistości niższe.

21 paź 2016, o 13:14

UP to jest promocja? Przecież to regularne podwyższenie ceny.

21 paź 2016, o 13:21

Jeśli ten Xiaomi Redmi Note 4 3GB RAM 64GB byłby za $189, to byłby o 5$ tańszy od goldiego, który obecnie ma najlepszą cenę za ten telefon. Ale cena na Banggood wynosi obecnie 199.89$.
Odpowiedz