Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez marx » 20 wrz 2016, o 13:42

Na całym forum obowiązuje zakaz umieszczania reflinków przez użytkowników i jest to powszechna na świecie praktyka. Dochody z reklam służyć maja utrzymaniu forum, nie robimy tu żadnych zrzutek itp, choć byli chętni się dołożyć. Od dwóch lat forum zarabia na siebie, ale poprzednie pięć dokładałem, ale to nie jest teraz istotne.. Gorszą sprawą jest masa spamu, gdyby można było umieszczać reflinki do wszelkich ofert, co można zobaczyć na różnych grupach facebookowych. Zezwolenie na refy dostał jedynie sephot, ale nie na taką skalę jak to obecnie robi i jeżeli to się nie zmieni to straci taką możliwość. A to jedynie w zamian za pisanie Newsów. Jestem jeszcze w stanie tolerować refa w recenzji, ale prawdziwej, obszernej, nie z kilku zdań jak ma to miejsce na grupach FB.

A co do oceny ofert telefonów, to promocje mają to do siebie że trwają krótko lub gdzie indziej pojawiają się lepsze. To ma być jedynie pomoc w znalezieniu najlepszej, pewnej oferty. Ale każdy przed zakupem powinien użyć jeszcze głowy, ocenić sprzedawcę i porównać do innych ofert w sieci.

Jak znajdziesz lepszą ofertę niż ktoś dał przed tobą (pewne źródło) to się podziel linkiem. W ten sposób pomagamy sobie nawzajem w tanim kupowaniu.

Pochwały przyznane za posta: 2
marx
Administrator

Pochwały: 270
Telefon:: Dual sim

Postprzez delsol » 20 wrz 2016, o 13:52

Jestem na forum już jakiś czas i śledzę właśnie ten temat. Mam taką sugestie jak inni wcześniej żeby obok refow był również link zwykły ponieważ używam adbloka na routerze i dodatkowo w Mozilli i po prostu nie widzę połowy promocji. Wszystko jest podporządkowane reflinkom.

Wysłane z mojego GT-I9505
delsol

Pochwały: 1

Postprzez motiv » 20 wrz 2016, o 19:11

delsol napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mam to samo.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
motiv
AKTYWNY

Pochwały: 8
Telefon:: nokia

Postprzez szymi » 20 wrz 2016, o 19:24

ale bana chociaż na tydzień mógł dostać żeby nasz forumowy spamer sobie odpoczął ;) ciekawie czemu milczał o tym cichym przyzwoleniu
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez tpawel » 20 wrz 2016, o 19:39

To powinny by jednak sprawy nie jawne, tak jak Marx pisał,nikt się tu do działania forum nie dorzuca
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez immil » 20 wrz 2016, o 19:44

A ja myślę że na tym co marx napisał należy skończyć dyskusje i tyle

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
immil

Pochwały: 2
Telefon:: LG G2

Postprzez sephot » 20 wrz 2016, o 19:47

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

tak tak, ja wiem że baaardzo byś chciał... ;)
szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

też Cię kocham.

Bo nie czułem aby to był powód do chwalenia się. A jedyną osobą, która według mnie mogła udostępnić taką informację innym był sam marx.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez widmo82 » 20 wrz 2016, o 19:51

A ktoś ma jakis pomysl jak zadbac o to by osoby, ktore poswiecaja swoj czas na wyszukiwanie ciekawych promocji a potem dziela sie z innymi, nadal to czynily? :)
Sprzedam: Xiaomi Miband 2
widmo82
AKTYWNY

Pochwały: 24

Postprzez omi » 20 wrz 2016, o 19:56

Nie. Sephot ma poświęcać swój czas i zbierać bluzgi od niezadowolonych. Inni co wrzucają promocje również. Taki mamy klimat.
omi
AKTYWNY

Pochwały: 15
Telefon:: Sam.... X722

Postprzez KarlosW » 20 wrz 2016, o 20:00

Przede wszystkim, panowie, promocja powinna być promocją i żadne refy nie zepsuja obrazu DOBREJ promocji.
KarlosW
VIP

Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Postprzez szymi » 20 wrz 2016, o 20:06

widmo82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

oczywiście przecież już pisałem, zamiast wyrzucać telefony czy inne gifty na śmieci tzn. na wykop (ostatnio połowe plusów co było przy rozdajo telefonu dostała lampka z ali za 50centów, tak ponad 2000 plusów jakiegoś szjsu, bo oni tam wszystko plusują) nagradzać newsmenów i osoby które wynajdują ciekawe i warte uwagi promocje
szymi
AKTYWNY

Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Postprzez bar4u » 20 wrz 2016, o 20:11

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I o to w tym wszystkim chodzi, sam kupiłem telefon z promo wrzuconego przez Sephot.
Niestety ostatnio zrobiło się gęsto w wątku o promocjach i praktycznie stracił swój sens, łatwiej było wyłowić coś ciekawego w newsletter-ach od sklepów...
Może jakiś limit ilości wyrzucanych reflinków?

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY

Pochwały: 6
Telefon:: MI4C
ROM: miui PL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić