Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez Azael » 9 wrz 2016, o 17:17

Kule szklana masz? Pisałem właśnie na live chat i dostałem odpowiedź, że nie wysla abym anulowal zamówienie

Wysłane z mojego thor
Azael
AKTYWNY

Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Postprzez Darkseeder » 9 wrz 2016, o 17:57

Miałem status back order 27.08 a dziś już telefon w pl

Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Darkseeder

Telefon:: umi zero

Postprzez gta » 9 wrz 2016, o 18:35

gta napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To jest YD206 - wersja na rynek azjatycki. Z LTE posiada tylko B1/B3, android to 4.4, na chwilę obecną nie ma pewności, czy firmware od wersji międzynarodowej podejdzie.
Więc może szkopuł tkwi w tym?

Np. na eFox (wiem wiem, do banggood nie skaczą :) masz international YD201 (LTE B3/B7/B20) za $159 z wysyłką german-express (bez VAT) cena już po obniżeniu kodem YP15 (w sumie kos pokrywa koszta wysyłki).

Mała korekta - mam potwierdzenie z XDA, że da się wgrać rom z andkiem 5.0 z YD201 ...ale zostają zakresy sieci z wersji chińskiej, tj. LTE B1/B3.
gta

Pochwały: 12
Telefon:: MiMix2s
ROM: global

Postprzez smyku » 9 wrz 2016, o 19:11

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie mam, ale zamawiałem dwa tel. i jeśli będąc na stocku jeden wyskoczył mi ready to process a drugi back order (a back order zamawiałem pierwszy) to logiczne, że jest jakiś błąd techniczny. I mimo, że oba opłaciłem kartą to przy back order wyskoczył mi mail, że:
Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day.

I dwukrotnie zostałem zapewniony, że tel. wyślą w ciągu 24 do 48h. Kasa do nich poszła, tel. był na stanie, także nie widzę powodu, aby nie wierzyć BG. Kuli nie potrzebuję w tym wypadku, jedynie cierpliwości.
smyku

Pochwały: 1
Telefon:: Xiaomi Mi4

Postprzez Azael » 9 wrz 2016, o 20:05

Przeczytaj jeszcze raz, dwa albo i sto jak potrzebujesz. Pisałem, że taka odpowiedź dostałem od bangood na live chat. Więc chyba lepiej wiedzą co mają niż ty

Wysłane z mojego thor
Azael
AKTYWNY

Postprzez smyku » 9 wrz 2016, o 20:09

Ja mam transkrypcję czatu i z chęcią mogę ją udostępnić. Czy masz coś na potwierdzenie swoich słów? Być może zamówiłeś już, gdy nie było niczego na stocku jakimś cudem albo w momencie wyczerpywania się asortymentu i usłyszałeś wersję, że stock już jest empty i refund Cię czeka. Innego wytłumaczenia nie ma, gdyż mi dwukrotnie w tej samej sprawie odpisali, że item jest na stocku i wyślą w ciągu 1-2 dni.

Pozdrawiam.
smyku

Pochwały: 1
Telefon:: Xiaomi Mi4

Postprzez Azael » 9 wrz 2016, o 20:20

Koniec dyskusji bez sensu, nie chcę nie wierz, tracą mnie to.

Wysłane z mojego thor
Azael
AKTYWNY

Postprzez ddidi8 » 9 wrz 2016, o 21:12

Skoro panowie już skończyliście dyskusję, to može pomożecie mi z odpowiedzią na pytanie o Lenovo a806, które zadałam na poprzedniej stronie? Z pewnością znacie się lepiej :-)
ddidi8

Pochwały: 6
Telefon:: samsung sgs, Iocean

Postprzez skazi » 9 wrz 2016, o 22:36

ddidi8 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Myślę że możesz mieć rację i ten A806 na promocji może nie mieć LTE. Procesor MTK6592 nie obsługiwał LTE i dlatego sporo telefonów miało dołożonych drugi chipset MTK 6290 który to LTE już obsługiwał.
skazi
AKTYWNY

Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Postprzez ddidi8 » 9 wrz 2016, o 23:02

Dzięki. Tak, czy inaczej cena jest więcej, niż atrakcyjna:). Chyba się skuszę.
PS. Na czacie w Banggoog przysłowiowa Sara przekonywała mnie, że to ten sam model i nówka nie refurbished, ale chyba miała niewielkie pojęcie, bo sama sprawdzała z pół godziny.
ddidi8

Pochwały: 6
Telefon:: samsung sgs, Iocean

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić