Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez mrergie » 5 wrz 2016, o 13:25

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Cena promocyjna to minus 10/20/30$ i bardzo rzadko więcej. Kto tutaj mówił o cenie promocyjnej? Od razu wszyscy byli świadomi że to błąd i "wskakujmy do pociągu nim odjedzie" i nam cenę skorygują.
Gdyby taka promocja miała być prawdziwa to by to nagłośnili i z góry byłaby informacji o ograniczonej ilości sztuk, np. koło pięciu.

A jakoś nikt ostatnio nie zauważył, że BangGood miał błąd który pozwalał na stronie mobilnej wykorzystywać kupony i punkty na oferty promocyjne. Każdy kto skorzystał miał zamówienie zrealizowane, nikomu nie cofnęli. Tyle że tam było to tylko po kilka $ a nie 100.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
mrergie
VIP

Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Postprzez AnimalPL » 5 wrz 2016, o 13:27

mrergie napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Cena promocyjna to minus 10/20/30$ i bardzo rzadko więcej. Kto tutaj mówił o cenie promocyjnej? Od razu wszyscy byli świadomi że to błąd i "wskakujmy do pociągu nim odjedzie" i nam cenę skorygują.
Gdyby taka promocja miała być prawdziwa to by to nagłośnili i z góry byłaby informacji o ograniczonej ilości sztuk, np. koło pięciu.

A jakoś nikt ostatnio nie zauważył, że BangGood miał błąd który pozwalał na stronie mobilnej wykorzystywać kupony i punkty na oferty promocyjne. Każdy kto skorzystał miał zamówienie zrealizowane, nikomu nie cofnęli. Tyle że tam było to tylko po kilka $ a nie 100.

Nie mow ze wszyscy, bo ja wychodzilem z zalozenia ze czemu nie... Chinczycy czasem robia dobre promo.

Sent from my ZUK Z2131 using Tapatalk
AnimalPL
AKTYWNY

Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Postprzez motiv » 5 wrz 2016, o 13:33

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie mow ze wszyscy, bo ja wychodzilem z zalozenia ze czemu nie... Chinczycy czasem robia dobre promo.

Ale nie na prawie 100$ promocje. Bez jaj. Ja nie mowilem o cenie mi5 ze 100$ tylko ze promo na prawie tyle.
Zadko sie zdarza na 20-25$ a co dopiero na tyle.
W jakim swiecie ty zyjesz.
Oddawac pobizej kosztow?

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
motiv
AKTYWNY

Pochwały: 8

Postprzez AnimalPL » 5 wrz 2016, o 13:36

Czasem dla promocji sklepu mozna sprzedac iles sztuk ponizej kosztow. Wiecej sie zyska na samej 0romocji sklepu i moze ktos kupi cos innego.

AnimalPL
AKTYWNY

Postprzez motiv » 5 wrz 2016, o 13:47

Ale nie np 200sztuk, pewnie w tym wypadku jak bie byl to blad pracownika lub systemu, dostanie moze ze 2-3 osoby a moze i 1 szczesliwiec i tyle. Wiec nie ma co sie dziwic ze anuluja.
Pozatym sklep ma bardzo duzy przemial i popularnosc, wiec nie musza uprawiac rozdawnictwa a tym bardziej na duza skale.

Ostatnio edytowano 5 wrz 2016, o 13:51 przez motiv, łącznie edytowano 1 raz
motiv
AKTYWNY

Postprzez AnimalPL » 5 wrz 2016, o 13:47

Mowi sie trudno i do nastepnego razu

AnimalPL
AKTYWNY

Postprzez piquadrat » 5 wrz 2016, o 14:32

Na początku nie było wiadomo ile egzemplarzy jest w tej cenie. Podejrzane było jednak, że promocja wskakuje przez kupon. Później kiedy okazało się, że rzuciły się na to tłumy i za tyle kupowały byłem już pewien, że czeka nas zwrot. W tym momencie, żaden sklep nie byłby w stanie takiej ceny udźwignąć. Jedną, 2 sztuki tak ale nie tyle. No ale tego się nie wie 5 minut po pojawieniu się informacji o ofercie, a wtedy trzeba działać.
piquadrat
AKTYWNY

Pochwały: 13
Telefon:: brak

Postprzez motiv » 5 wrz 2016, o 14:36

piquadrat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No wiadomo, ze trzeba dzialac i moze sie uda, nic w tym zlego.
Ale potem pisanie ze sklep to kretacze albo narzekanie ze dali jalmuzne w postacji pkt ito to juz dla mnie przesada.
Nie udalo sie, to zrobia zqrot i mowi sie trudno a nie narzeka i obwinia sklep.

motiv
AKTYWNY

Postprzez data17 » 5 wrz 2016, o 15:45

a długo spadnie cena tego mi5 do 200dolarów miesiac dwa trzeba poszekac i juz :D
data17
AKTYWNY

Telefon:: dfsfds
ROM: sdfsd

Postprzez tpawel » 5 wrz 2016, o 16:21

Tak, po 100$ już zaraz będą oddawać
tpawel
VIP

Pochwały: 116
Telefon:: POCO F2 PRO
ROM: Global

Postprzez smyku » 5 wrz 2016, o 22:09

http://promo.bluboo.hk/max/

o której naszego czasu to startuje?
smyku

Pochwały: 1
Telefon:: Xiaomi Mi4

Postprzez gokihar » 5 wrz 2016, o 22:34

smyku napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie mam pewności ale :
Glossary

UTC
Coordinated Universal Time - the international basis for other time zones.
Same time as for GMT (Greenwich Mean Time) and Zulu time.

Polska to UTC +2

czyli o 11 naszego było .....
gokihar

Pochwały: 3
Telefon:: acer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić