Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.
Odpowiedz

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

18 lip 2016, o 09:25

ludzie jaraja sie na test tego telefonu a nie na specyfikację
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uAvytCoU0PA[/youtube]

18 lip 2016, o 09:29

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W leagoo jest niższa rozdzielczość i widac piksele !! I aparat nie łapie ostrości ! :)

U mnie na pierwszym miejscu z tych najtańszych najlepiej oceniam Blackview A5 !! tylko tu 4,5 cala... Ale naprawde tel śmigał jak szalony.

18 lip 2016, o 10:12

Wyświetlacz w leagoo jest bardzo kiepski. Wiem bo miałem dwa te modele.

Wysłane z mojego C3

18 lip 2016, o 10:43

leagoo elite 1 to wielka kicha błąd na błędzie... ogólnie nie mam za dobrej opinii o telefonach tej marki. Ogólnie najlepiej w obecnej cenie kopić OUKITELA C3 lub Blackview A5, albo dozbierać i kupić coś powyżej 70$ z obsługą lte.

18 lip 2016, o 10:55

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W Ibuygou :
Mi4C 2/16
Cena : $140 z DHL, kupon IBYMI4C16G na 22$ (+UoV 7,25$) lub $151 z UPS
czyli razem z ubezpieczeniem już jest za 597,93 PLN na chwilę obecną.
aktualne-promocje-telefonow-t8022-1188.html#p285602

18 lip 2016, o 10:58

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W Ibuygou :
Mi4C 2/16
Cena : $140 z DHL, kupon IBYMI4C16G na 22$ (+UoV 7,25$) lub $151 z UPS
czyli razem z ubezpieczeniem już jest za 597,93 PLN na chwilę obecną.
aktualne-promocje-telefonow-t8022-1188.html#p285602

U Goldweya masz MI4C od 117$ + Seller shiping za 17$ (bez vatu)

18 lip 2016, o 11:15

Po pierwsze Goldi ma dobre ceny ale z tego co pamiętam gwarancja u niego trwa tylko chyba 6 mc obecnie, dodatkowo nie ma tego sposobu platnosci o którym Ty mówisz na tej aukcji, sprawdzałem :

Obrazek

A poza tym Ibuygou daje lepsza gwarancje i to o ile się nie myle na terenie EU czyli nie wchodzą w grę dodatkowe koszty cła i innych opłat poprzez powtórzenia wysyłki.

Oczywiście nie umniejszam Goldiemu bo sam od nich kupuję i to często to dobry sklep tylko że jak ktoś kupuje raz na ruski rok i chce święty spokój z gwarancją i bez bawienia się w opląty cła itp to Ibuygou może być dla niego lepsze.

18 lip 2016, o 11:54

robot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

to chociaz ma cos wspolnego z xiaomi ? czy serwis zdzisia w piwnicy?

robot pytania zadajemy w tym dziale.

18 lip 2016, o 12:17

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Akurat seller shiping był jeszcze rano dostepny, myśle że za chwile wróci.
Ja w piątek swojego mi4c odebrałem - metoda seller shiping za 16 $, przesyłkę dostarczył mi kurier DPD ( opłat brak bo idzie przez Francję ( tu przepakowują) i dalej Niemcy i oddział DPD w Wrocławiu a następnie lokalny oddział , wszystkie WERy są omijane.
To już trzecia przesyłka odebrana metodą za 16 $ i bez dodatkowych opłat.
Gwarancja jest 12 msc. jak dasz feedbecka do 3 dni od otrzymania przesyłki.

Obrazek

18 lip 2016, o 12:23

jest dostepna opcja seller shiping tylko daj dalej i zapłać ( własnie sprawdziłem)

Obrazek
Odpowiedz