Dyskusja o promocjach telefonów

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Dyskusja o promocjach telefonów

Postprzez sephot » 9 gru 2015, o 21:19

Na chwilę obecna kiedy to umieszczałem była to jedyna dobra oferta ( wiem co mówię bo sprawdzałem w konkurencyjnych sklepach, a przez dobra mam na myśli juz tez 5$ mniej, 20 zł droga nie chodzi jesli ktoś chce kupić teraz a nie na wyczekiwać), swoją drogą masz racje to nie konkurs tylko miraż, złudzenie, "hłyt martetingowy" który wygrywają tylko boty do wychwytywania takich "szybkich sprzedaży".
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
sephot
VIP

Pochwały: 119
Telefon:: LeECco

Postprzez marcoos1 » 9 gru 2015, o 22:35

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupić teraz a nie wyczekiwać? Przeciez to jest przedsprzedaż i trzeba czekać a nie mieć już.
marcoos1
VIP

Pochwały: 84
Telefon:: samsung

Postprzez marco8207 » 9 gru 2015, o 23:20

sephot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja tam bootem nie jestem a go dzisiaj kupiłem za 34,99$ o ironio z twojego linku:) trafilem na fs
marco8207

Pochwały: 8
Telefon:: MyPhone

Postprzez laki11 » 10 gru 2015, o 09:11

Gawd napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie umieszczajcie nie sprawdzwonego badziewnego sklepu. Nie maja telefonu na stanie. Mi juz 10 dni wysyłlaja i wyslac nie moga, dalej jest processing.
Tłumacza sie zła dostawa producenta. Ale promocyjne ceny dalej wrzucaja...... A odpisali ze musze jeszcze poczekac 10-15 dni zanim wysla! Wiadomosć do mnie po 8 dniach czekania i statusu processing
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupowałem ten sam telefen po promocji! potem promocja znikla i znowu sie pojawiła a ja dalej czekam i Ci co zamówia tez beda czekać.
laki11

Pochwały: 3
Telefon:: mi
ROM: mi

Postprzez pilot173 » 10 gru 2015, o 09:54

Dlatego lepiej wziąć od Goldway za parę dolarów więcej, ale przesyłka w 10 dni w Polsce ;-)

Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X
Sprzedam NOWY LeTv X600 32GB szary. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv :)
pilot173

Pochwały: 5
Telefon:: Alcatel

Postprzez sephot » 10 gru 2015, o 10:14

laki11 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie umieszczajcie nie sprawdzwonego badziewnego sklepu. Nie maja telefonu na stanie. Mi juz 10 dni wysyłlaja i wyslac nie moga, dalej jest processing.
Tłumacza sie zła dostawa producenta. Ale promocyjne ceny dalej wrzucaja...... A odpisali ze musze jeszcze poczekac 10-15 dni zanim wysla! Wiadomosć do mnie po 8 dniach czekania i statusu processing
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kupowałem ten sam telefen po promocji! potem promocja znikla i znowu sie pojawiła a ja dalej czekam i Ci co zamówia tez beda czekać.

Ale to pewne że tak będzie skoro cena jest bardzo niska, to jest sprawdzony sklep wysyłają zgodnie z zamówieniem jesli kupujesz w normalnej lub lekko promocyjnej cenie, natomiast jak kupujesz w sporym upuście zwróć uwagę że nie jestes jednym z 10 ale z 100-setek i 1000 osób które zakupiły razem z tobą to czego się spodziewasz ? że szybko zaczną wysyłkę ? To raczej nie możliwe większość sklepów jak nie wszystkie zbiera zamówienia ponad swoje możliwości magazynowe, a potem domawia w trakcie wysyłki.
>LeTV x600>?
sephot
VIP

Postprzez laki11 » 10 gru 2015, o 10:21

Bzdura ja kupiłem w promocji ramtem 6$ taniej(normalna cena 131,99 a ja kupiełm za 125,99), wiec nie gadaj głupot tu o jakis kosztach. A cena niska winika z tego ze to wersja TD a nie z zadnej mega promocji zeby sie na to rzucało po 1000 osób. To nie przecena 50-60% czy 50$.
Zreszta popatrz sam zamawiasz dzis po promocji czekasz 10 dni a oni juz 2 inne promocje wprowadzili, a temu co kupil tlumacza ze nie ma towaru na stanie, to po cholere wklepuja czas na wysylke 3 dni jak w moim przypadku? Kolejna sprawa skoro nie maja na stanie to po cholere wystawiaja kolejna promocje?

Czekam jeszcze te 10 dni ktore mi napisali i wystepuje o zwrot kasy z pp i nigdy wiecej tam nie kupie. Nie powazne traktowanie klienta. Nabijanie ludzi w balona nie maja towaru a wystawiaja i to niby po bonusie. Zal patrzec na takich jak ty co bronia kretaczy jak oni.
Skoro sie nie wyrabiaja z zamowieniami to niech nie wystawiaja nowych po promocji albo niech zatrudnia kolejnych "pakowaczy" Mnie nie interesuje ile kupiło osob to.... Tymbardziej czas wysyłki był podany....Nie interesuje mnie czy maja na stanie czy nie, czy sie wyrobia czy nie. Skoro wystawili, znaczy maja, płace i oczekuje tego co w zamowieniu..
Kazdy chyba chce byc traktowany powaznie...
Zreszta to jest wersja TD czyli teoretycznie tylko na chiny i jest duzo latwiej dostepna niz fdd... zreszta bez sensu ta twoja gadka.

NIE POLECAM SKLEPU EVERBUYING.NET i nie tylko ja wystarczy spojrzec w dział gdzie wiekszosc osob tam narzeka na ich wieczne zwlekanie..
Kasa na ich koncie jakos nie parzy? przeciez mogli poczekac na kase? No bo takich kupujacych jak ja jest miliony :D

Pal licho swieta, bo na swieta wiedzialem ze nie dojdzie, ze zwiekszony ruch itp, ale jest to kasa nie moja i zamowieninie nie dla mnie. Nie lubie byc robiony w balona, a ten sklep jak widac lubi taki proceder bardzo czesto wykonywac. Pluje sobie w morde, ze wczesniej nie poczytałem o nich oponii, nie swieciłbym teraz oczami przed kims, bo sklep sie chce nachapac kasy jak najwiecej kosztem kupujacych....
Co druga opinia o tym sklepie jest wlasnie taka.
A to jest wlasnie wresja TD i dlatego jest tansza a nie dlatego ze jest promocja

Autor postu otrzymał pochwałę
laki11

Pochwały: 3
Telefon:: mi
ROM: mi

Postprzez sephot » 10 gru 2015, o 11:19

laki11 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja ich nie bronie ale tłumaczę ci mechanike działania tego, zamawiasz produkt chodliwy, nie ważne czy wersja taka czy śmaka (chyba nie uważasz ze sprzedają tylko te telefony w Polsce ?..), ten telefon nadal jest chodliwy, więc nic dziwnego że zbierają na mase zamówienia. Inna sprawa to sposób informowania ludzi o tym czy maja czy nie maja tego na stanie, nie uczciwe jest to że ciągle zbierają te zamówienia na telefon którego tak naprawdę nie maja ale tak robi większość sklepów. Nic nowego nie odkryłeś. Z resztą jeśli tak bardzo ci zależny żebyś miał co chcesz "na ten tychmiast " to wejdz na allegro i zapłać więcej będziesz miał za kilka dni. Lub idz do sprzedawcy typu Goldway który ma zazwyczaj coś drożej ale najczęściej ma to na stanie ( chociaż tu też nie jest zawsze).
Ostatnio edytowano 10 gru 2015, o 11:25 przez sephot, łącznie edytowano 2 razy
>LeTV x600>?
sephot
VIP

Postprzez mateuszm31 » 10 gru 2015, o 11:23

letv 1s 16gb za 129$ na jd.
a ostatnio na black friday zamówiłęm za 170$ i jeszcze nie wysłany, chyba anuluje zamówienie i zamówie na jd
mateuszm31
AKTYWNY

Pochwały: 2

Postprzez rk.rk » 10 gru 2015, o 11:28

mateuszm31 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Weź to pod uwagę, termin płatności wynosi 23 godziny ,po przekroczeniu anulują z automatu .Przynajmniej przy tej ofercie.
Na mail przyszło ,72 godziny na opłacenie ,ale ostatnio też tak miałem i mi skasowało po 23 h.
Ostatnio edytowano 10 gru 2015, o 11:47 przez rk.rk, łącznie edytowano 1 raz
rk.rk
AKTYWNY

Pochwały: 9
Telefon:: Z7 mini

Postprzez mateuszm31 » 10 gru 2015, o 11:32

wiem o tym po południu oplace, na ali jak anuluje teraz oplacone zamówienie ale nie wysłane to hajs zwracają bezproblemowo tak?
mateuszm31
AKTYWNY

Pochwały: 2

Postprzez rk.rk » 10 gru 2015, o 11:35

Jak sprzedawca zaakceptuje, to kasa do tygodnia powinna wrócić na konto ,ale może na szybko wpisać nr przesyłki i wtedy nic nie zrobisz.
rk.rk
AKTYWNY

Pochwały: 9
Telefon:: Z7 mini

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić