pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE
14 wrz 2019, o 08:20
Ok zainstalowałem i się uruchamia. Złapałem w piłkę jakiegoś stworka.
Wysłane z mojego Capture+ przy użyciu Tapatalka
14 wrz 2019, o 09:55
Sprawdź czy mapa i giepieesy działają na zewnętrznej. To najczęściej świruje. O ile odpalisz i coś tam zrobisz to problem zmapą i pozycją często w chinolach jest (o ile dobrze wyczytałem)...
14 wrz 2019, o 12:25
Aha. No dobra poświęcę się i poświruję na zewnątrz. ];P
14 wrz 2019, o 19:17
Właśnie wróciłem do domu od teściowej. Żona prowadziła więc miałem czas aby sprawdzić. Gra działa i chłopek roztropek biegł sobie raźno ulicą więc myślę, że wszystko działa.
14 wrz 2019, o 19:31

Trzeba było łapać te dsiadostwo żeby się po ulicach nie szwendało...
15 wrz 2019, o 15:20
uważaj, wciąga ;)
16 wrz 2019, o 01:24
Mnie nie wciągnęło.
Jakimś dziwnym trafem wybierało za cele do łapania stworków albo pomniki albo częściej kościoły i inne sakralne rzeczy a z nimi mi nie po drodze ];)
16 wrz 2019, o 09:45
to gracze zgłaszają co ma być stopem itp ;) niestety knajpu, bary itp. nie pasują do gier dla dzieci ;)
16 wrz 2019, o 09:55
Eeee.. Tammm... Jak by ustawił odpowiedni wiek to by miał..

U mojej młodej stopy po pokebole są na placach zabaw np. albo w okolicach innych bawialni... Na Zamek Książąt musiałem raz z nią dygać bo jakieś "legendarne" badziewia tam były...
Tak, że kto wie... Ustaw dobry wiek, to Cię po knajpach będzie ciągać... I później w domu "tooo yeszczszcze jeden pokemun tylko kofffanieee..."
16 wrz 2019, o 12:56
EEE plac zabaw to był pierwszy najbliższy cel a kolejne to - jeden pomnik i coś związane z kościołem itd.
Nic ciekawego zresztą wole poczytać sobie e-book-a niż biegać za czymś takim.