Również zamówiłem 2 modele tego telefonu, nie wie może ktoś czy jest możliwość dokupienia jakiejś większej baterii do niego ? Jak przeglądałem info to nie znalazłem takiej możliwości ale może coś przeoczyłem .
Witam również zakupiłem w/w telefon 11.11.2014 i jak rozwijam zamówienie wygląda to tak Czy jeszcze trzeba coś potwierdzać ? czy poprostu zwlekają z wysyłką.
Tak sprawdzałem, ale ze specyfikacji wynika że ten ma lepsze parametry niż xiaomi redmi 1s, który jest droższy, dlatego pytam czy to nie jest jakiś bubel czy warto kupić
Specyfikacja to tylko jedna strona medalu, realna jakość produktu to druga. Wojna na cyferki jest faktem. Poczytaj działy poświęcone każdemu producentowi. Czy użytkownicy telefonów cubot są bardziej zadowoleni ze swoich produktów od użytkowników telefonów xiaomi? Ja osobiście preferuję xiaomi. A mam zopo :)
Właśnie, dostał już ktoś tego Cubota ? Zamówiłem go 17.11 w Gearbest i do tej pory nawet nie wysłali. Zastanawiam się czy mają go fizycznie na stanie ( w mailu mi odpisali że mają tylko je sprawdzają ?, proszą o cierpliwość, niebawem wyślą).