ten co ja kupiłem jest ok. jak oryginał. wszystkie piksele ok, założyłem szkło, jest czuły jak oryginał. stary wyświetlacz nawet działa po wyjęciu tak ze jak bym ten znow rozbił totalnie to tamten śmiga
Doszedł do mnie wczoraj Cool1. Niestety nie mogę pobrać moich kontaktów z google. Gmail działa ok ale jak wchodzę w zarządzanie kontami i włączam synchronizację kontaktów wyskakuję mi wiadomość "Sorry, Synchronizacja kontaktów Google has stopped."
Można i tak...ale pewnie nowo dodane kontakty, w przyszłości i tak się nie zsynchronizują...
Proponuje wgrać jakiś "normalny" ROM z działającymi usługami google, a nie bazować na tym co sprzedawca zainstalował...w tym wątku zresztą była o tym mowa.
Udało mi się pobrać kontakty z Google. Trzeba było wejść a plikację Super Manager i tam pozwolić synchronizacji kontaktów google na dostęp
Super Manager > Acces Managment > App Permission managment> Phone >Synchronizacja kontaktów google> trzeba ustawić Allowed
Pobrało mi wszystkie kontakty z obydwu kont gmail. Tylko standardowa aplikacja dialera i kontaktów chyba nie ma opcji zapisywania kontaktów na kontach google. Widze tylko opcję zapisu na telefonie.
Witam mam problem z ustawieniami APN. Ustawiam sobie ręcznie APN (premiummobile) i zaznaczam, ale po wyłaczeniu i włączeniu danych APN zmienia mi się na domyślne (plus). Dodam że te domyślny APN (plus) nie mogę w żaden sposób edytować ani usunąć . Rom BB72 INDIA. APN domyślny (plus) - działa net nie działają mms APN (premiummobile)- działa net działają mms ale tylko do pierwszego wyłączenia i włączenia danych gdyż po włączeniu automatycznie ustawiany jest APN domyślny (plus)