Boldboy77 ja wiem że na ruskim forum są różnego rodzaju Romy,ale zazwyczaj w każdym z nich coś jest skopane odnośnie działania n.p aparatu czy wifi.Chodzilo mi o coś bardziej stabilniejszego pokroju lere,ale dzięki za wypowiedz.
Co do stabilności, to z tego co piszą, to Miui 9 na andku 6 i cuoco vr12/ vr13 na andku 7. Tylko nie wiem, jak z polskim. Miui da się spolszczyć, ale cuoco to nie wiem
Witam czy ktoś używa aplikacji ytmobile (youtube przy wyłączonym ekranie) na leree? mam problem z jej działaniem w tle. Przy wyłączonym ekranie działa ok, ale przy próbie włączenia jakiej innej aplikacji lub wyjściu do ekrany startowego wyłącza się/pauzuje. Na samsungu i oukitelu działa ok, moge słuchac muzyki i np pisać smsy lub przeglądać internet. W ustawieniach baterii dodałem ja do wyjątku autocleaning ale nie pomogło. Zwykły odtwarzacz systemowy działa ok.
Używam Youtube Vanced z XDA i również nie mam problemów z pauzowaniem. Pauza standardowo się załącza jak odpalę inną muzę z Tidala lub innej apki do muzyki
Czy wyświetlacze do C106 są kompatybilne z C103? Chodzi dokładnie o ten.
Niestety nie mogłem znaleźć o tym informacji w internecie. A mam wątpliwości, bo po przełożeniu ekranu z C106 w którym padła płyta główna do C103 w którym poszedł ekran okazało się, że część wyświetlacza nie reaguje na dotyk (około 1/5 na całej szerokości, w 1/3 wysokości ekranu patrząc od góry). Niby ten pierwszy był z 2016 roku w wersji 3GB, a drugi z 2017 4GB, no ale...