LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
Odpowiedz

Re: Nowe flagowy telefon Cool1 od LeEco oraz Coolpad za 167$

4 wrz 2016, o 16:38

Musze jeszcze sie wiecej tym fonem pobawic, zeby podjąć decyzję czy zostaje ze mna, a reszty sie pozbęde...

Juz pochwala do moth poleciala. :-) ale jak wcześniej wertowalem, to niewidzialem tego...
Jestem ciekaw jak to na zywo będzie wygladac, bo narazie zero opini, oraz czy bedzie od krawedzi do krawedzi, bo tylko wtedy sens ma zmiana frontu rose gold, na czarny glass protector/czy bialy...

Oraz, jak by wygladal tyl z np naklejka czarna... Tyle rozterek... Y, i tak zaraz chyba klikne, najwyżej odsprzedam tu to komus, jesli jednak falt ze niema tego wyjscia sluchawkowego bedzie mi az tal doskwieral... :)

Smutno ze do tego COOL1 dali 4000mAh,a flagowiec ma tysiąc mniej :)

4 wrz 2016, o 16:55

Coolpad to g... pod wzgledem softu i niv sie nie zmienilo.
Z tych 2 tylko leeco

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

4 wrz 2016, o 18:55

Przeczytales njusa?
Widziales filmy?

Tam jest na pokladzie EUI od leeco.

5 wrz 2016, o 15:58

ra-vau
jakąś mini recenzję zrobisz?

5 wrz 2016, o 17:52

Przydałaby się jakaś wiarygodna recenzja jak wygląda sytuacja z baterią i aparatami :)

5 wrz 2016, o 17:55

Ja nie zrobie recenzji, bo zanim dostane telefon, to mina 3tyg (no moze z 15dni), a sa zapewne osoby na forum ktore otrzymaja go dużo szybciej, to moze cos nakresla.
Dla mnie dwie cechy sa istotne, czy jakosc jest jak w x620 i czy SOT bedzie powyzej 5h. Aparat powinnien być przyzwoity.

5 wrz 2016, o 19:37

ja mam nadzieje otrzymac go jeszcze w tym tygodniu ale zobaczymy, w każdym razie jak już dostanę to podzielę się wrażeniami

6 wrz 2016, o 09:20

Gdzie kupowaliście?

http://www.SKLEPZCZARNEJLISTY.com/leeco ... p-728.html tu jest w dobrej cenie.

@czy to strona Polaków, czy wy mavie profit od reklamowania tego? Ocenzurowalem, bo mocno dyskusyjny sklep, dociekliwi znajda i tak. Wczoraj kontp stworzone, by dzis link tu umieścić.

ra-vau

7 wrz 2016, o 17:12

Jeżeli ktoś chętny zajmuję się sprowadzaniem już mogę się co nieco wypowiedzieć. Aparat bomba, antutu ok 78 tyś, niestety brak PL i jak zwykle leeco średni soft.

7 wrz 2016, o 17:24

Możesz jakieś przykładowe zdjęcia w różnych warunkach wstawić? Czekam z zakupem bo sampli nigdzie nie ma oprócz jutuba.
Odpowiedz