LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,
Odpowiedz

Re: Cool1 od LeEco oraz Coolpad

17 lis 2016, o 22:18

na tę chwilę najlepszy będzie ten który będzie wgrany (14s multilanguage)

swoją drogą jak komuś się uda wyciągnąć z niego launchera i podrzucić będę bardzo wdzięczny :)

17 lis 2016, o 22:58

Jeszcze żeby roota miał to by miód był. A tak to trzeba rzezbic niestety

wysłane z Letv x600

17 lis 2016, o 23:31

Mój też we Wrocławiu, mam nadzieję, że będzie przed weekendem.

18 lis 2016, o 07:55

Mój od trzech dni jest w moim posiadaniu i powiem wam wymiata. Siedzę na tym romie co był wgrany i nie narzekam, jedyne co szwankuje to latarka czasami się zawiesza (nie chce się odpalić). A na początku nie mogłem zsynchronizować kontaktów z kontem Google ale po dwóch godzinach zrobiłem, wszedłem na komputerze na moje konto i sciagnolem paczkę kontaktów vcard co niby jest dla iphonow ale w leeco inny format nie działa. Szybkość działania jest super i bateria 9 godzin 10 minut sot przy 15% baterii, lte albo Wi-Fi. Dodam za na mi4c wychodziło mi 4 godziny (nie tak jak u niektórych 8h ).

18 lis 2016, o 08:03

@shadow522 - roota robiłeś ? I po ilu dniach od pojawienia się telefonu we Wrocławiu miałeś go w domu?

18 lis 2016, o 08:40

Nic nie robiłem jak przyszedł tak działam na nim jakby było coś nie tak z romem to bym kombinowal mam eui 5.6.014s. A zamawialem prawie miesiąc temu, nie teraz i u mnie przez wer Warszawa szło.

18 lis 2016, o 08:55

shadow522 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A nie wywala Tobie aplikacja CONTACTS albo kalendarz jeśli ustawisz przypomnienie większe niż 2h przed wydarzeniem?

18 lis 2016, o 09:05

Kalendarza nie używam a contacts działa dobrze może dla tego że mam kontakty z pliku. Jedno co zauważyłem to że latarkę nie zawsze mogę włączyć ale aż tak często jej nie używam.

18 lis 2016, o 11:48

No i telefonik dojechał.11.11 nadano, dziś u mnie. I teraz pytanie mam - potrzebuję roota a nie chce póki co instalować jakiegoś innego romu. Czy jeśli wgram tylko TWRP wg instrukcji BB72, a nastepnie SU z pliku zip to załatwi mi sprawę ?

18 lis 2016, o 12:23

powinno wystarczyc, ewentualnie skorzystaj z : http://www.guidingtech.com/59895/le-2-r ... tallation/
powinno być prostsze, cool1 jest praktycznie taki sam - co najwyzej mozesz uzyc innego obrazu twrp i supersu, bo metoda powinna byc taka sama

btw jeśli dasz radę zrobić backupa tego stocka ewentualnie wyciągnąć z niego samego launchera to postawię pivko :) z tego co pamiętam to eui tam jest bez przycisku live, który obecnie do niczego mi nie służy i chętnie bym się go pozbył a sam niestety przeflashowałem i straciłem ten rom a chińczyk nie chec wysłać :(
Odpowiedz