Humor
Odpowiedz

Re: [GRA] Co to za telefon???

21 paź 2015, o 22:05

Sx1

A tak na poważnie to zmień nazwę pliku...

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

21 paź 2015, o 22:06

Wystarczy nie oszukiwać ;]

21 paź 2015, o 22:06

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I Tutaj kolejna pauza.

fake4r być może zgadł, ale nie mamy potwierdzenia, a już widzimy zagadkę.

Źle.

Najpierw potwierdzenie od zadającego, a później zagadka.

powiekszylem zeby bylo widac :P
Ostatnio edytowano 21 paź 2015, o 22:10 przez thirtyseconds, łącznie edytowano 1 raz

21 paź 2015, o 22:10

Akurat miałem ten model, ach ten Symbian, GPS na Bluetooth i pierwsza nawigacja tomtom. A dziś 5 cali mało ( sorry za OT nie mogłem się powstrzymać) a nazwa pliku pojawiła się w taptalku na pierwszej stronie

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

21 paź 2015, o 22:27

Teraz wychodzi na to, że Fake4r zgadł, ale zaliczył fail start. Więc niech ktoś zadaje.

W ten piękny sposób mamy symulację błędów i ciągu dalszego rozgrywki ;-) Tylko te punkty by się przydało liczyć.

21 paź 2015, o 22:50

Spoko, sagem trafiony - zatopiony. Informacja dla młodych niepamietających tych czasów, jest to pierwszy telefon w ofercie Plusa sprzedawany jako prepaid.

21 paź 2015, o 23:35

6. No to macie telefon - legendę! Średnio trudne. Zdj. zrobione LeTV x600 w warunkach sztucznego oświetlenia.
Co to za telefon?

Obrazek

21 paź 2015, o 23:46

Nokia 9210

T.

21 paź 2015, o 23:46

TLasky napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Brawo! Hurraaa!!! Zadajesz! Nawet trafił, że bez "i" ;-)

21 paź 2015, o 23:57

Dawno temu na studiach miałem dziewczę wspaniałe, tylko wkurzała mnie nieustannym pisaniem sms-ów więc kupiłem jej takie coś :-D- taka sobie ciekawostka ;-)

Obrazek

T.
Odpowiedz