Banggood.com Oferta sklepu, promocje, kupony, opinie, pomoc
Odpowiedz

Re: Co się dzieje z przesyłką EU Priority Line w Banggood ?

21 sie 2019, o 14:00

Rozmawiałem przed chwilą na czacie, gościu twierdzi, że przesyłki w przeciągu kilku dni mają ruszyć w drogę. Mam taką samą sytuację jak KrzysztofAC - 23 lipca została wprowadzona etykieta do systemu i od tej chwili cisza ...

21 sie 2019, o 14:26

Oby tak było jak Cię zapewniono mi natomiast od 4 dni nie potrafią odpowiedzieć co z przesyłką która utknęła w Longdon od 28 lipca

Wysłane z mojego Mi Note 3 przy użyciu Tapatalka

22 sie 2019, o 10:51

A mnie się spytali czy chcę żeby jeszcze raz wysłali czy zwrot kasy. Wybrałem zwrot i poczekam do przyszłego tygodnia a w razie czego PayPal.

Edit: kasa właśnie do mnie doszła.

22 sie 2019, o 17:58

Jak Cię zapytali ? Miałeś jakiś numer do śledzenia przesyłki ? Ja wysłałem im maila 16 lipca i do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi.

22 sie 2019, o 22:47

Pytanie o jakie kwoty chodzi, nie ździwił bym się gdyby bez problemu zwracali mniejsze kwoty. U mnie cały czas zastuj. Z tydzien temu też pisałem do bg i zadnej odpowiedzi nie mam. Moje zamowienie kosztowalo mnie 823 pln.

22 sie 2019, o 22:53

Moje ostatnio dwa wysłali, jedno doszło drugie zapowiedziane na poniedziałek

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

23 sie 2019, o 10:33

jan1994 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Napisałem przez intefejs (My Orders->zamówienie->Repair&Refund&Resending) wiadomość, że już dawno minął czas, przesyłka zginęła (to była jedna z tych co doszły do Nysy i wpadły w czarną dziurę) i co teraz. Następnego dnia przysłali mi maila co wybieram: refund czy jeszcze jedną wysyłkę. Wybrałem refund, kolejnego dnia PayPal mnie zawiadomił o zwrocie.

24 sie 2019, o 13:50

Tez musze teraz wystąpić o zwrot bo miał być do 25 a dalej cisza na trackingu. A jak pracilem PayPal z revolutem to dostanę na PayPal czy na kartę revolut?

24 sie 2019, o 13:55

pierwszy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

pojawił się kolejny status (po prawie miesiącu)

2019-08-24 12:35:23 Przesyłka jest transportowana do kolejnego oddziału podwykonawcy Świata Przesyłek- prosimy oczekiwać kolejnego statusu (Nysa)

co oznacza ten status? kolejny miesiąc czekania czy teraz pójdzie to szybciej?

24 sie 2019, o 14:07

koko1108 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Chinole zwracają PayPal. Z kolei PayPal przelewa na Revoluta...
Odpowiedz