Skusiłem się na tą promocję, sklep nie chce wysłać towaru z powodu jego braku, czy komuś w ogóle wysłali? Dostałem standardowego maila z 3 opcjami... aby anulować zamówienie. Porażka
Szkoda nerwów na pseudo promocje tego sklepu, kiedy napisałem że w takim razie zamiast srebrnej może być złota wersja to wystawili mi fakturę do zapłaty na paypalu na 7,67$. Otworzyłem spór, nie ma sensu się z nimi boksować
j.w. mam to samo. Nie jest to pierwszy raz kiedy anulują zamówienie a za chwilę pojawiają się produkty z wyższymi cenami. Na kilka zamówień w tym pseudosklepie doszło tylko jedno, reszta (4 sztuki) anulowane. Nie ma sensu zamrażać tam kasy.
Także zamówiłem tego eleW2. Na razie cisza, no i nie wysłany.
Ale zrobili inny wałek na drukarce 3d. Zapłaciłem 18$ za wysyłkę, teraz żądają dodatkowe 20$ za dhl, bo paczka ma za duże gabaryty. A na stronie nadal dostępna opcja z przesyłką za 18$.
Szukam coś w tej cenie, lub tańszego aby można odbierać telefony i rozmawiac np podczas jazdy samochodem. Żeby było widać, kto dzwoni gdy telefon w kieszeni lub przyjdzie SMS i aby była wibracje. Do tego, żeby nie ładować go codziennie. Znajdzie się coś lepszego?co polecasz?