Ale jest też o CAŁE 2 mm grubszy, a to już według mnie dyskwalifikacja. Poczułem dużą ulgę (zakładanie rękawów) gdy zmieniłem zapięcie (samoróba) na takie od bransolety. Te 2 - 3 mm mniej i dużo wygodniej. Poza cechami, które podałeś (dla mnie one wiele nie zmieniają) właściwie nic innego nie zauważyłem. Ale ... co kto lubi :)
Sam smartwatch komunikuje się przez bluetooth jeżeli chodzi dokładnie o ten model a co do samej sprawnej pracy wykorzystuje aplikacje mediateka i działa o wiele lepiej niż zalecana przez producenta Ja używam go z S4 i działa jak należy a co do Lenovo to większych problemów nie powinien mieć
Tak dla potomnych odnośnie zeaplus band: +dobrej jakości pasek z bezpiecznym zapięciem +wyświetlacz -bardzo często gubi połączenie z telefonem w związku z czym nie wibruje przy połączeniu przychodzącym czy smsie -często wibruje bez powodu -wibracje bardzo głośne -bajery typu sterowanie migawka aparatu czy muzyka działają tylko z aplikacją opaski
Ogólnie po jednym dniu z tą opaską wróciłem do starego dobrego mibanda
czy w zwiazku z powyższym, ktos zna jakies rozwiazanke na automatyczne laczenie gdy tylko znajdziemy sie w zasiegu telefoni? mam na mysli sytuacje, telefon lezy sobie na stole, oddalamy sie na tyle ze traci polaczenie BT, a jakas aplikacja robila by reconnect gdy tylko zblizymy sie do zegarka\opaski?