Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

23 lis 2015, o 23:03

Chiński rozmiar największego możliwego buta = zwykle w granicach europejskiego 45 i to w tych gdzie są droższe aukcje nadwymiarowe, z dopłatą za nietypową wielkość. Raz trafiłem rzeczywiste 45,5, ale to był raczej wypadek przy pracy, ktoś pokleił za dużego papcia, mimo, że zamawiałem mniejsze i metki też był wszyte od mniejszego, zamawianego przeze mnie rozmiaru. Tak dużych jak przysłali w ogóle nie było na żadnej aukcji i nie wiem skąd się wzięły, w żadnym ichnim katalogu nigdy nie było - uroki Chin :lol:

23 lis 2015, o 23:52

Bo oni w takich wielkich butach pływają jak w kajakach po tej ich wielkiej Żółtej Rzece ;)

23 lis 2015, o 23:54

Szkoda, że sobie nie popłynęli tylko mi przysłali jakieś kosmiczne 29,7-29,8 cm którego w życiu na oczy u nich nie widziałem :) Poza tym jednym razem...

25 lis 2015, o 19:44

yarro - czy jego stary katalog jest nadal aktualny, jeśli tak, to jak teraz zamówić model z tego katalogu - jest tam dużo większy wybór kolorów.
Za pomoc z góry dziękuję.

25 lis 2015, o 19:48

zbigniew59 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zamawiasz buty które chcesz i wklejasz link do galerii i tyle.

27 lis 2015, o 22:29

Timberlandy od Sary. http://v.yupoo.com/photos/zjh1688/332893743/ Różnica taka, że w środku mają brązowe ocieplenie. Dla mnie to nawet lepiej bo białe wyglądałoby fajnie pewnie przez pierwszy miesiąc.
Standardowo cena 56$, stargowana na 53$, kupiona 11.11 z kuponem -7$ co dało na nasze 182,96.
Buty dobrze wykonane, na duży plus, że znaczek jest tłoczony nie malowany. Letnie buty noszę 25,5cm, zimowe wziąłem 26cm. Wiadomo ocieplenie buta, grubsza skarpeta i są idealne. Co by nie było jest kilka drobnych niedociągnięć :-P Oba buty, jeden na stronie wewnętrznej drugi na zewnętrznej ma zaznaczone na zdjęciach "wgniotki" Na szczęście na zdjęciach wygląda to duuuużo gorzej niż na prawdę :lol: Przypadkiem wpadło mi w oko jak zacząłem szukać tzw. dziury w całym :-D Jeden but miał odklejone futerko od noska. Napisałem meila ze zdjęciami pewnie będzie kilka $ na następne buty. Futerko już podklejone. Wydaje się, że zakup udany, okaże się jak z wytrzymałością i nieprzemakalnością.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

28 lis 2015, o 18:43

Gdzie dostać mogę tanio zwykłe Nike Air Force 1?
Ta aukcja pewna?
http://www.aliexpress.com/item/Plus-Siz ... b201560_10

28 lis 2015, o 19:38

Piotrasoff napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Sprzedawca niepewny.

Popytaj u Sary

1 gru 2015, o 22:53

hej! macie jakis sprawdzonych sprzedawcow new balance i nike? jesli tak czy podrzucilibyscie kolezance linki? :)

1 gru 2015, o 22:54

A umiesz czytać wątek, czy przyszła do nas kolejna buticzanka chcąca się dorobić na naiwności innych kobiet?

1 gru 2015, o 23:08

kolega widze ma problem z kobietami ;) coz...

znalazlam na innym forum ten sklep http://www.aliexpress.com/store/1966090 ... -QbiU3rJae
zamawial moze ktos tam kiedys?

1 gru 2015, o 23:18

Przez pół jesieni pojawiają się tu pytania i komentarze o tym sklepie a Ty nawet nie umiesz czytać.
Odpowiedz