Odzież, obuwie i galanteria Z Chin. Najlepsze ceny, okazje, opinie, pokaż zakupy. Aliexpress i pozostałe chińskie sklepy
Odpowiedz

Re: BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

22 wrz 2015, o 14:56

raczej US10, jeśli się boisz że będą za małe to bierz US10.5, przy nieco zbyt dużych butach zawsze możesz dołożyć wkładkę do butów nieco grubszą skarpetkę na jesień i będzie ok, przy zbyt małych będzie problem.

22 wrz 2015, o 19:26

Sprawdziłem jeszcze oryginalne Adidas Goodyear i tam mam 45 1/3, 10.5 UK i 29cm wkładka. Ten leży na nodze idealnie.
Jeśli mógłby w doborze rozmiaru pomóc ktoś, zamawiający NB od tego sprzedawcy będę wdzięczny.
Wg długości wkładki CHYBA powinienem kupić coś ok. 11 w numeracji z Ali. :-/

22 wrz 2015, o 23:02

A w czym Ty jeszcze potrzebujesz pomocy ?
Ktoś ma Ci dokładniej zmierzyć stopę ?
Nie patrz na rozmiary butów u chińczyka a tym bardziej nie porównuj ich numerację z "polskimi" .
Sugeruj się tylko długością wkładki podaną w cm na aukcji.

Stopę masz dużą , wnioskuję z tego ze i chłop z Ciebie wielki a Ty takiej "dziecinnej" pomocy potrzebujesz. ;)
Trochę samodzielności , pora podjąć "poważną" decyzję ;)

22 wrz 2015, o 23:17

Zastanawia mnie czy 11 czy 11,5 wg numeracji w tej aukcji, tylko tyle i aż tyle.

23 wrz 2015, o 01:35

Czesc, czy zamawial ktos ostatnio air maxy od sary? czy wystarczy tylko wyslac mail z nr i rozmiarem buta?

23 wrz 2015, o 05:17

Tak, wystarczy wysłać mail.

Nie zadawaj takich pytań, na każdej stronie się to samo pojawia...

23 wrz 2015, o 09:32

Przeglądam conversy na stronie Sary i przy każdych butach jest opis ze rozmiar jest od np 36 do 44.czy to znaczy ze nie można zamówić np 46 czy po prostu nie patrzeć na opis i pisać maila?

Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka

23 wrz 2015, o 11:46

Rangiz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Podbijam moje pytanko, brać 11 czy 11,5 z tych NB?

23 wrz 2015, o 16:12

Nie wiem jak wy się z tą z tego super mall-a targujecie. Ja się jej zapytałem czy by mi sprzedała zamiast za $29 to $19 to powiedziała, że nie...
Może rzeczywiście ubrań nie opłaca się u niej brać.

23 wrz 2015, o 16:59

Wychodzi na to że u niej tylko buty.

23 wrz 2015, o 17:03

Tak jak mówiłem nie zejdziecie dużo z ceny nawet w przypadku butów za 50-60$ a co dopiero ubrań po 20-30$....

Ona też musi zarobić :v

Także u supermalla tylko buty !

23 wrz 2015, o 17:03

Ja mam ciekawy pomysł na temat na forum, co o tym sądzicie ?
Temat miał by na celu gromadzenie linków do albumów Yupoo danych sprzedawców z aliexpress.
Obecnie wszyscy znają tylko link do SuperMalla i to jest powodem że poczuli się za mocno wszystkie ceny są zawyżone a towar jest w większości ten sam.
Wielu sprzedawców ma swoje albumy z realnymi zdjęciami i to by pomogło wielu w podjęciu decyzji o zakupie.
Ostatnio edytowano 23 wrz 2015, o 17:04 przez Naits, łącznie edytowano 1 raz
Odpowiedz