Co do roshe słyszałem, że są spoko, ale ta podeszwa niby nie jest tak miękka jak w oryginalnych. Czy to prawda to nie wiem. Wczoraj właśnie sobie zamówiłem jedną parę ;)
Witam. Zastanawiam sie nad zakupem chinskich butow i mam pytanie czy najlepiej zamowic z Aliexpress czy moze ktos zamawial ze sklepow internetowych typu : [......] Skoro są wirusy to czyścimy, po co ktoś ma sobie bałaganu narobić. Oraz czy zakupy w takim sklepie sa wgl bezpieczne ?
Witam. Ciekawy temat o butach, i chciałbym coś zamówić na próbę. Może ktoś się wypowiedzieć jak się buty "trzymają" po jakimś czasie użytkowania ? Swoją drogą mam dosyć potężną stopę 46, wkładka 30,5 cm, jest opcja dostać u nich takie kajaki ? Napisałem do nich maila , na razie czekam na odpowiedź :)
Daj sobie spokój jakość nienajlepsza. Raz kupiłem i już nie zamierzam, z reszta tak samo jak moich 2 znajomych. Dołożysz nie wiele a kupisz sobie u nas w kraju w sklepie normalne z gwarancją.
Raz kupiłem, użytkuje już hmm 3 albo 4 miesiąc i nie narzekam, wyglądają jak nowe. Nawet jak nie wytrzymają roku to i tak opłacalny interes. Mówię o Merrellach z gore-texem, dałem za nie bodaj 100zł
Latam w nike air max 87 czarnych od lata i nawet nie myślą chyba , żeby się rozwalić a wcale ich nie oszczędzam,deszcz czy śnieg im nie straszny a nawet bieganie po lesie :)